Zo kom je snel terug in jouw eigen energie!

Zo kom je snel terug in jouw eigen energie!

#energie #trillingsfrequentie #persoonlijkeontwikkeling #kern #doorbraak #patronen

Keihard naar beneden! Whoes daar ging mijn energie; opeens voelde ik me ontzettend moe!

In plaats van door de gaan, duwen, trekken, sta ik even stil bij deze gewaarwording.

Inmiddels weet ik dat als ik plots vermoeidheid voel, mijn lijf me ergens voor wil behoeden; een prachtig beschermingsmechanisme. Dus dank je wel lijf! En na het bedanken ga ik (de ik die meer is dan mijn lijf, mijn gevoelens, mijn gedachten) even ‘er boven hangen’. Observeren, data verzamelen.

Ik merk op dat ik me plot heel moe voel (dit heeft mij ook heel wat tijd gekost de afgelopen jaren dat bewust gewaar te worden én er dan actie op te doen).

Dan ga ik na wat ik hiervoor mee heb gemaakt, gedaan heb, gedacht heb; waar komt dit opeens vandaan? Waar wil het me tegen behoeden?

O ja, het was iets ‘technisch’, ik moest digitaal een handtekening maken. Ik begon er al aan met de nodige argwaan c.q. weerstand. Maar toch aangevangen. En na 2 pogingen, waarbij  ik een handtekening op het scherm kreeg, maar die ook in één keer wegfloepte, merkte ik frustratie.

Ik besloot de conclusie te trekken dat ik dit nu nog niet kan.

Dat zorgde al voor wat stress, want hé ik kan wat meer tijd besteden om het uit te zoeken toch?

Maar ik besloot dat ik daar mijn tijd nu niet aan wil besteden, en iemand later op de dag zou vragen. En kon het daarna weer loslaten. Past prima in mijn huidige levensfilosofie dat ik meer ga doen wat ik goed kan, en hulp inschakelen voor dingen andere dingen.

Maar die frustratie en stress zat nog in mijn lijf. Terwijl ik al met iets heel anders bezig was, iets wat wel in mijn aardje lag. Maar dit ging daardoor ook maar traag en stroperig ging waarbij ik me vermoeid voelde.

Inmiddels heb ik dit leren herkennen. En kan ik het snel ombuigen. Waar ik vroeger uren in die trage vermoeide niet vooruit te branden staat bleef.

Ik beschreef hierboven globaal wat ik dan doe. Het helpt me enorm!

Het is wel iets dat ik heb moeten leren.

Door dit zonet toe te passen is wat aandacht wilde aangezien én heeft voldoende geruststelling (in dit geval) gehad, precies dat gekregen wat het nodig had.

Dus hoeft het niet meer op te spelen. En ga ik lekker verder met mijn dingen. Ongehinderd door iets wat nog ‘aan me trekt’ en via de vorm van vermoeidheid zich duidelijk wil maken.

Vorm

In mijn geval is het vermoeidheid wat de vorm is om het aan me kenbaar te maken. In jouw geval kan het iets anders zijn. Hoodfpijn, jeuk, pijn op een specifieke plek, zelfs vertraging in je bewegingen, vertraging in je gedachtes!

In mijn geval ken ik tot nu toe alleen de vorm van ‘vermoeidheid’ die dan opspeelt. Het thema wat aandacht wil, maakt hierbij niet uit.

Het kan zijn dat bij jou diverse vormen te zien zijn. Wellicht passen die dan bij terugkerende specifieke thema’s.

Innerlijk werk

Dat wat ik de afgelopen jaren hiervoor ontdekt en geleerd heb, is niet zo maar in 1 zin samen te vatten. Het was het doen van het ‘innerlijk werk’ waar men wel over spreekt. Ik kwam triggers en angsten tegen, maakte kennis met oude en nieuwe verlangens. Kwam steeds dichter bij mijzelf.

Het ‘innerlijk werk’ was naast bewust hier aandacht voor creëren, een mengeling van diverse tools en methodes. Aangevuld met wat ik doe met mijn talent als woordfluisteraar bij anderen, deze keer voor mezelf.

Resultaat

In plaats van dus urenlang of soms dagenlang (!) blijven hangen in een staat van wat je kunt zeggen veel lagere energie dan ik normaal heb, (lagere trillingsfrequentie), wat ook logisch is als je vermoeid bent, is dit nu maar enkele minuutjes.

Wat ik dan doe om hier bewust op te ‘antwoorden’ vraagt ook slechts enkele minuten. En ik kan weer door met de dag VANUIT mijn eigen trillingsfrequentie, vanuit mijn meest logische, harmonieuze staat van zijn.

En dat is heerlijk!

En jij?

Ik én mijn klanten hebben wat te doen! In hun omgeving, in de wereld. Bijdragen deze een stukje fijner, lichter te maken!

Blijf je lang in een staat die niet de jouwe is, dan kost dat veel tijd, gedoe, niet prettige gevoelens en gedachten, kost je je zelfverzekerdheid, voel je minder van waarde en kost je klanten en inkomen als het over je onderneming gaat.

Het is nodig te leren hoe je sneller bij jezelf (terug) kunt komen, zodat jij trilt op je eigen niveau en doet wat jij te doen hebt, te zijn wie jij eigenlijk bent. Bij te dragen omdat dat nu eenmaal is wat jij voelt dat je te doen hebt.

Dit is ook een onderdeel waar ik jou bij kan coachen.

Het is ook graag waar ik mij mee bezig houd; ik nodig je uit en kan je begeleiden steeds meer bij jouw kern te komen, zodat je vanuit jouw kern kunt doen, zijn, ondernemen!

Let’s light up some lights together!

Stuur me een bericht als je voelt dat je dit nu nodig hebt, plannen we een (gratis) afstemgesprek om te kijken of ik nu diegene ben die jou hierbij kan ondersteunen. Je bent zo welkom! ans@studiosprankel.info

Ans