Zelfzorg voor hoog sensitieve personen (HSP)

Naast je tandenpoetsen en voeding voor lichaam en geest, heb je als sensitief persoon zelfzorg te doen als het aankomt op je sensitiviteit. Bewust, regelmatig. Je bent namelijk in staat heel veel informatie op te pikken uit je omgeving, de mensen die je tegenkomt, emoties van de liedjesschrijvers op te pikken, enzovoort. De één is sensitieve afgesteld dan een ander en wellicht ben jij zelfs in staat ‘informatie’ op te pikken van bewoners als je langs een willekeurig huis rijdt, of achter iemand fietst, van plekken, van de makers van producten uit een winkel, enzovoort.

Dit is wat jij kan, doet. Bewust, maar nog meer onbewust. En dit heb je weer ‘op te ruimen’ los te laten, afstand van te doen. Zodat jouw systeem weer leger wordt, en jij je minder overspoelt voelt. En jij meer kan ‘doorklinken’, ‘doorschijnen’ via jouw lijf, jouw aanwezigheid.

Luister podcast #09 Zelfzorg voor sensitieve personen via deze link.

En als je praktische tools aangereikt wilt krijgen hoe je zelfzorg voor je sensitieve systeem kunt doen, check dan mijn training Grip op je energie in 3 weken via de link. Als je die nu bestelt, kun je snel aan de slag met hele fijne ontspannende en effectieve oefeningen!

https://ansrozendal.nl/grip-op-je-energie/

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!