Woordfluisteraar, wat is dat?

Woordfluisteren gaat over onbewuste belemmerende verhalen helpen in je bewustzijn te brengen en deze transmuteren. Het is namelijk een verhaal dat jij jezelf onbewust vertelt maar je héle doen en laten bepaalt; het bepaalt het leven dat je leidt en dat je lijdt. Transmuteren van dit verhaal geeft daarmee een shift in je leven, lijf en bedrijf.

Het is een verhaal dat je ooit hebt aangenomen of zelf gecreëerd om je helpen staande te houden in de omstandigheden. Dit verhaal is terug te leiden naar 1 zin die jij jezelf onbewust nog steeds vertelt. Deze zin staat aan de basis van je patronen die maar niet weet te doorbreken, zorgt ervoor dat je innerlijke belemmeringen ervaart en geeft inhoud aan je overtuigingen waarmee je het leven beschouwt.

Met als gevolg; ondanks dat je het best goed voor elkaar hebt, voel je je toch een soort gevangen in een glazen kamer waar je maar niet uit komt. Het is onzichtbaar maar tegelijkertijd zeer voelbaar aanwezig.

Voorbeelden:

Anna staat afzijdig in het leven of meer; eigenlijk leeft ze niet echt. Omdat ze het verhaal leeft waarbij zij niet zo sterk is als haar moeder, die werd klein gehouden door haar moeder en daarom ‘geen leven had’. Ze zei  ‘Ik ben niet sterk genoeg om te leven.’

Hans weet niet stappen te zetten met zijn bedrijf, want onbewust leeft hij het verhaal waarbij hij het niet beter wil hebben dan zijn vader (die afgewezen werd en een beroep met lager inkomen moest zoeken). Hij zei; ‘Ik wil mijn vader niet verdrietig maken als ik mijn droomberoep ga uitvoeren en daarmee beter kan verdienen.’

Sita kiest een beroep waar ze eigenlijk weinig vreugde aan beleeft, waarbij ze het verhaal leeft dat je moet kiezen voor een stabiel inkomen ipv je droom, omdat je anders aan lager wal raakt (net als een familielid). Ze zei; ‘Als ik kies waar ik gelukkig van wordt gaat het me slecht.’

Met als gevolg dat Sita voorkwam dat ze gelukkig leefde, maar daarmee ging het haar ook niet goed. Als ze wel eens iets maakte vanuit haar passie, dan zette ze onbewust een rem op de verkoop.

Zo ingewikkeld is het. Zo diepgaand.

Het zijn verhalen die er toe leiden

dat je geen stappen zet,

dat jij in de energie niet mee mag doen van jezelf,

dat je lichamelijke klachten ervaart,

dat je je afhankelijk maakt van de goedkeuring van iemand anders,

stringente regels moet volgen van jezelf,

enzovoort

Wat maakt mij uniek

Als woordfluisteraar, de enige in Nederland trouwens, is mijn kracht dat ik je verhaal in je bewustzijn help brengen en deze als het ware ‘reverse engeneer’. Om vervolgens te helpen dit verhaal te  transmuteren: letterlijk doorbreken en daarna bestaat dit verhaal niet meer.

Wat anderen vinden van mijn aanwezigheid als space holder en hoe ze mijn sessies ervaren, laat ik graag aan jezelf over een beeld te vormen door hun recensies te lezen (bij mijn diensten).

Resultaat

Wat je kunt verwachten is een enorme shift in energie (mensen krijgen mogelijk spierpijn of andere tijdelijke klachten).

Je ervaart ontspanning, ruimte en vrijheid. Er vindt een verruiming plaats naar mogelijkheden die je tot nu toe niet voelde of kon bedenken, maar nu wel invulling kunt geven.

Dit is waarom ik aan een persoonlijke triage doe, het is niet voor nu voor iedereen. Ik adviseer wanneer je eerst mijn korte training ‘stabiel in je energie’ nodig hebt, of verwijs als je m.i. iets anders nodig hebt.

Hoe

Ik werk doormiddel van praten met de klant en ik kan meevoelen in mijn lijf wanneer we op precies het goede punt zijn beland. Daarbij kunnen diverse praktische onderdelen worden ingezet zoals schrijven, tekenen, tafelpoppetjes, energetische oefeningen, geleide visualisaties.

Vaak gaan we met eenvoudige symbolen tekenen, omdat het letterlijk voor je zien enorm krachtig werkt.

Voor wie

Overkoepelend is mijn werkveld holistisch communiceren; het geheel van wat is meenemen in de informatie uitwisseling. Met jezelf, in relaties, in je werk/bedrijf. Pas je Holistisch communiceren toe dan ga je onbelemmerd ondernemen.

Klanten zijn unaniem behoorlijk sensitief en bezig op het pad van bewustzijns- en persoonlijkheidsontwikkeling. Met interesse op het gebied van wat wordt beschouwd als diverse vormen van spiritualiteit.

Zeer kenmerkend is dat ze veelal al diverse trajecten achter de rug hebben. Voor velen is het nieuw de ingang te nemen te kijken welke innerlijke beweging (in hun gedachten èn in de energie) ze maken als ze in de dagelijkse praktijk belemmeringen ervaren.

Samenvattend zijn mijn klanten:

Vrouw 95%, interesse in samenhang van lichaam, geest en ziel, gedeeltelijk (wannabee) soulentrepreneur, hebben het aardig voor elkaar in het leven.

Ze hebben al diverse trajecten/cursussen gevolgd, maar voelen zich nog steeds niet echt zichzelf en wéten dat er meer moet zijn in het leven.

Raakvlakken

In mijn werk herken je kennis/vaardigheden mbt enerzijds de persoonlijke ontwikkelingskant; schaduwwerk, systemisch werken, innerlijk kind, enzovoort.

Anderzijds diverse communicatievormen (transactuele analyse, DISC, enz) en hoe informatie wordt uitgezonden en ontvangen mbt polyvagaal theorie, traumarespons, energetisch voelen.

Interesse gewekt en toe aan een nieuw verhaal? Neem contact op of reageer met ‘inzicht’ voor een (gratis) hand-out waarmee je kunt ontdekken waar delen van jou nu nog niet mee doen, waar jouw energie ongewilt telkens naar toe gaat en wat maakt dat je je vast voelt zitten.   

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!