Met mij werken?

Als je er aan toe bent verdere stappen te zetten dan kan ik je op 4 manieren helpen: 

1 Sluit je aan bij de on-line studio Waar je merkt dat iedereen worstelwoorden heeft en hier aan werkt! (De betekenis van een studio is immers ook ‘ werkplek’.) Deze on-line studio is te vinden als besloten Facebookgroep met als naam ‘HSP Verander je verhaal, verander je leven!’ Klik hier.

2 Neem deel aan de training “Schrijf een nieuw verhaal over jezelf” Offline training in een kleine groep gelijkgestemden. Klik hier voor info en data.

3 Geef je op als case study Ik ben een groep aan het samenstellen om komende maand te beginnen met mijn nieuwe on-line Do It Yourself programma: ‘Verander je verhaal, verander je leven DIY’ . Mail ans@studiosprankel.info met in het onderwerp ‘Case Study’ en ik stuur je meer info.

4 Werk met mij 1 op 1Als je toe bent op korte termijn een diepgaande shift te maken. Mail ans@studiosprankel.info met in het onderwerp ‘1 op 1’. Schrijf kort waar je tegenaan loopt en hulp bij wilt.