Weer in contact met jezelf

Ergens, ooit, in je leven ben je steeds meer uit contact met jezelf geraakt. Wat de reden ook was en hoe lang het ook heeft geduurd, je kunt weer terugkomen bij jezelf! Je weer jezelf voelen. Wellicht is überhaupt voelen al iets dat je eerst nog te leren hebt. Laat staan je eigen gevoelens voelen.

En omdat je jouw gevoelens al zo lang niet meer hebt gevoeld, kan het eng zijn. Ben je bang overweldigd te worden misschien? Wat zou er allemaal omhoog kunnen komen als de dam eenmaal losgebroken wordt!!!

Maar zo is het ook zo lastig he. Vermoeiend. Die dam hoog houden, alles binnen houden. Dóór blijven gaan.

Wandelend hoofd

Als je jezelf herkend als ‘wandelend hoofd’ (oftewel heel veel denken, beredeneren, analyseren, op je mind rekenen) dan herken je vast ook dat het contact met je lijf zowel moeizaam gaat als ook nodig is. (Ik heb heel veel ‘wandelende hoofden’ als klant, heus je bent niet de enige!)

Voordelen

Ik laat je weten; als het je wel lukt contact te maken met je gevoel, dan is het zo veel makkelijker allemaal. Met zo veel meer ease; om te kiezen wat wel en niet bij jou past. Om jezelf te geven wat je nodig hebt. Om vertrouwen en zelfverzekerdheid (terug) in je leven te ervaren.

Wat is nodig

Voor een ieder kan het verschillend zijn wat er nodig is om weer terug te komen bij jezelf. Het kan gaan om iets loslaten, iets nieuws leren. Maar soms is er een soort toestemming nodig. Of een veilige beek waar de hoeveelheid aan emoties die je verwacht, rustig en controleerbaar kunnen wegvloeien.

Hoe weer in contact met jezelf

Maar hoe he. En vooral ook “kan dat aub op een beetje een prettige manier, dat kennismaken, voelen en laten gaan van al die opgehoopte emoties, angsten, vertwijffeling… Dat je je niet overweldigd gaat voelen, want je voelt je juist nu niet op je meest sterk en weerbaar genoeg.

(Nog niet, mooi mens. Nog niet, maar ook jij kan meer zelfvertrouwen ontwikkelen en je weerbaarder gaan voelen, meer veerkracht ervaren. Juist als je meer contact weet te maken met jezelf!)

Eerst veiligheid

Dus, we gaan eerst op zoek naar wat veilig is. Wat jij nodig hebt, want pas als het veilig is, is het mogelijk iets aan te gaan. Wat voor jou veilig voelt is wezenlijk én hangt meestal direct samen met datgene wat nu juist maakt dat je zo ver en zo lang al van je gevoel af bent komen te staan. Dat maakt nu juist ook dat het zo lastig is dit zélf, in je eentje, aan te gaan.

Moedige vrouwen

Daarom werk ik met name met vrouwen die ik als heel erg moedig typeer. Ja ze zitten al zo lang en zo diep in het gedoe en ongemak. En ja ze hebben al zo veel geprobeerd, dat ze moedeloosheid voelen. Zou het dan toch echt.

(Lees hier wat anderen vertellen over werken met mij.)

Afstemgesprek

En als je dan dit van mij leest. Hopend dat het dan eindelijk toch anders zou kunnen gaan. Je bent welkom voor een afstem gesprek. Wij stemmen af of wij een klik met elkaar zijn (ik help je ontdekken hoe je letterlijk die ja of nee over werken met mij in je lijf kunt voelen als je dat wilt). En als we beiden die ja voelen , stemmen we af wat je nodig hebt van wat ik je kan bieden.

Wil je meer informatie, stuur me een berichtje! ans@studiosprankel.info

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!