Wat zeiden anderen

Sacha Brienesse, kunstenares en moeder: Open en zorgzaam weet Ans precies de juiste snaar te raken, waardoor je gaat trillen zoals je bedoeld bent.

Marleen Backhuijs, communicatiemedewerkster en moeder van 2 kinderen: De sessies bij Ans hebben me veel helderheid gegeven. Ik heb 3 sessies bij haar gehad. Wat ik heel fijn vond, was dat ze me liet voelen wat voor mij belangrijk is. Vaak kunnen we het niet goed onder woorden brengen, maar voelen we heel goed of iets klopt of niet. Ze liet me voelen welk woord aandacht wilde en wat dat woord voor mij betekende. Van daaruit hebben we gekeken of de dingen die ik vond/vind waar zijn of dat ik die vanuit mijn hoofd heb bedacht. Niet kijken naar wat waar is vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. Dit heeft me veel helderheid en verrassende inzichten gegeven waar ik nu zelf verder mee kan. Dank je wel Ans!

Mireille van Bremen, visual Communication & Facilitation Trainer, Graphic recorder at the Visual Catalyst

De Doorbraaksessie die ik kortgeleden bij Ans had ervaarde ik als ontspannen en tegelijk intens. Ik voelde mij verbonden met haar door de manier op ze het gesprek faciliteerde, middels vragen, aandachtig luisteren en reflectie. Hierdoor voelde ik mij gehoord en op mijn gemak. Juist dat vond ik belangrijk omdat het gesprek mij inhoudelijk emotioneel raakte en één en ander in mij losmaakte. Ans’ aanwezigheid en aandacht hielp mij die emoties te reguleren en dichter bij mijzelf te komen. Sinds de sessie merk ik dat ik duidelijker zie waar ik voor sta en met wie of wat ik mij wel of niet wil verbinden, mijn tijd en aandacht wil schenken en waarin ik wil investeren.

Ilse de Boer, schrijfcoach storyteller & marketingcoach bij Bewustwoording | freelance redacteur & tekstschrijver bij IDB Communicatie

Ans heeft de gave om aan te voelen wat er diep van binnen bij jou speelt. Waar je nog mee worstelt. En waar je nog tegenaan loopt. En dat niet alleen: ze weet dit ook nog heel goed te benoemen en te verwoorden (met alle liefde en wijsheid). Ze heeft mij dan ook een paar prachtige eyeopeners gegeven, waar ik echt mee verder kon. Dank lieve Ans!

Blije klant, moeder, kunstenares van ‘ergens in de 50’:

Ans weet met een enkel woord de lading van een oud verhaal 180 graden om te draaien, zodat ik weer verder kan. Door precies de goede vragen te stellen ontdekte ik zelf waar dat verhaal vandaan kwam. 
En vooral door te benoemen wat er tussen de regels door niet gezegd werd, raakte ze bij mij de kern van mijn probleem. 
Een probleem is niet het goede woord, maar ik weet even geen betere. Daarvoor moet je echt bij Ans zijn.

Laura Vermeulen – Glaasser over de Sprankelsessie? (met Laura was de sessie na een kwartier voorbij, meer was niet nodig):

Ja het was kort maar krachtig!! Je wist precies de kern te raken met 1 zin.. bijzonder en mooi! Dankbaar dat je dit me dit hebt teruggegeven! Ik wens je veel prachtige sprankelsessies toe!

Judith Hompe E-mailmarketingexpert en coahc bij La Vie – werken met nieuwsbrieven:
Ik heb met Ans recent een sprankelsessie gehad, een hoop dingen die spelen in mijn leven en Ans hielp me door te focussen op wat er nu op dit moment te doen is. Dankbaar zijn voor dat wat er allemaal in je leven is kan helpen de minder leuke dingen ook aan te kunnen. Ans staat stevig in haar rol als coach, kan zijn met wat er is zonder het voor je op te willen lossen. Dank je wel Ans! 

Ilse Ebbers-Dekkers inmiddels leefstijlcoach bij Fit alive en moeder over de Sprankelsessie:

Het is echt een aanrader. Een half uur later is mijn hoofd weer wat helderder en heb ik meer energie. Hoe fijn is dat! Dank je Ans Rozendal voor je tips. Nu over tot actie!

Deelnemers na in-company training:
“Afgelopen woensdagavond heb ik een lezing van je gevolgd die op mij veel indruk heeft gemaakt. Bij deze geef ik me ook op voor de workshop ‘Jij en jouw hoog sensitieve kind’.
“Zeer informatief.”
“Duidelijk en herkenbare uitleg.”
“Herkenbaar in voorbeelden en veel tips gekregen.”

Moeder met hoog sensitief kind van bijna 3:
Ans je raakt me. Net als dat ik zoveel liefde en tijd voel bij alles wat jij doet en brengt. Zo wil ik het ook.
Meisje van 9:

“Ik vond de cursus heel leuk! Ik had eigenlijk helemaal niet door dat ik aan het leren was, zo leuk vond ik het!”
“Ik voel me veel rustiger door de dingen die ik bij jou leer tijdens deze cursus”
Jongen van 10 “Nu heb ik geleerd hoe ik zelf de baas kan blijven over wat ik denk. Ik hield niet zo van de oefeningen. Toch doe ik iedere dag die ene yogaoefening en die helpt mij enorm. Daar wordt ik weer rustig van. Ook wordt ik sneller weer vrolijker en minder lang boos of verdrietig. Dan ruim ik mijn hoofd op. Of ik adem een minuutje op jouw manier.”

Moeder over haar dochter van 3:
Thuis wil ze iedere keer dat ik het weerbericht op haar rug teken, daar wordt ze zo rustig van!

Juf na een yogales bij groep 1 en 2:
Het viel me op dat deze leerling zich na jouw yogales veel beter kan concentreren dan anders.

Diverse moeders over de workshop ‘Jij en jouw hoog sensitieve kind’:
Moeder van 4 kinderen:
“Veel aan gehad, ik geef het cijfer 9”

Moeder van 2 kinderen:
“Herkenbaar in voorbeelden en veel tips gekregen.”

Moeder van 2 kinderen:
“Leuk om met andere ouders uit te wisselen.”