Vier je B-day (online party 9 mrt ’22)

(Klik hier voor directe aanmeldpagina)

Vieren dat je x jaar geleden geboren bent!

Dat dat betekent dat je bestaansrecht hebt!

Dat je er toe doet!

En ook al is het soms best een uitdaging, het leven, of je bestaansrecht voelen, je bent er wel!

dus je kunt er maar beter wat gezelligs van maken; vier je mee?

Dinsdag 9 maart gaan we (online) jouw geboortedag vieren. We staan stil bij

  • Hoe hang jij de slingers op?
  • Wat lijkt jou nou nog eens leuk om te doen, dit leven?
  • Wat staat er op jouw verlanglijstje?
  • Met wie zou jij nou eens een taartje willen eten en 100-uit vragen willen stellen. Waarom diegene?

Dat soort dingen. Stilstaan bij jezelf.

Wat jij wilt en nodig hebt. Ook als je het soms juist niet weet! HOE hang je dan die slingers op in je leven!

Ja het is ook een herinnering aan je essentie. Wie ben je eigenlijk ook al weer? Waar ben je onderweg vanaf gedwaald? Of mee gestopt? Hoe kom je weer bij jezelf terug?

Ik stip tools aan die je daarbij kunt inzetten (zoals innerlijk kind werk, schaduwwerk, communicatie, de plek in het systeem dat je inneemt, en nog veel meer.)
Maar het blijft luchtig, warm, gezellig. Het is immers een viering? Maar ik zou ik niet zijn, als ik het hier ook over heb.

Want dit is wat ik te doen heb. Met mijn talent; ondersteunen van bewustwording waarom jij je zo vaak nog niet jezelf voelt (en je helpen met de stappen die je kunt zetten.) Dus ik ga ook Woordfluisteren! (Lees via deze link wat dit ook weer is)

Aangezien het leven 1 grote ontdekking is en iets om te vieren, nodig ik je uit te ontdekken. En mee te vieren op 9 maart! Wat je eigenlijk ook al weer leuk vindt om te doen. Luisteren naar je innerlijke stem.

En je krijgt net als bij feestjes vroegah.. een ‘snoepzakje’ mee naar huis. Of beter gezegd; ik stuur het naar je toe, krijg je het letterlijk op je deurmat thuis! Kun je nog een tijdje nagenieten!

Dus, je kunt je aanmelden door je gegevens in te vullen via het formulier, dan ontvang ik je graag als eregast op 9 maart, van 19.00 tot 21.00 uur.

Je krijgt een zoomlink, en thuis iets in je brievenbus. Als je je aanmeld voor 4 maart, is het op tijd bij je thuis. (Enne, als je iemand weet voor wie dit ook heel leuk/nodig/welkom is, nodig diegene van harte uit! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!)

Klik hier voor aanmeldpagina

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!