Van ‘waardeloos’ naar de juiste trillingsfrequentie

Als je gewend bent iets/jezelf naar beneden te halen, hoe kun je dan zelfvertrouwen ontwikkelen?

Er zijn ALTIJD redenen te bedenken om iets NIET te doen. Er zijn altijd redenen te bedenken om een idee naar beneden te halen. Om een karaktertrek of persoon ‘naar beneden te halen’. Het lijkt wel een 2e natuur van de mens. Dus deze is ook zeker voor velen herkenbaar:

Je weet altijd wel iets te vinden van jezelf om

als minder waardevol te benoemen.

Trillingsfrequentie

Het ‘naar beneden halen’ is een andere bewoording van ‘de frequentie te verlagen’. Hoe lager de frequentie, hoe zwaarder, hoe trager. Lage, zware energie komt moeilijk vooruit. Kan vast komen te zitten. Het voelt ook pittig om daar uit te komen!

Het is de kunst – en bij deze de uitnodiging aan jou!-  iets te doen of te zeggen waarmee je het doel, de persoon, de intentie, de handeling op de frequentie te zien houden, beschouwen die er bij past!

In de juiste frequentie, de frequentie die er bij hoort, voelt het lichter. Logischer. Is het prettiger, natuurlijker. Staat de ‘magneet’ als het ware op ‘aantrekken’ in plaats van ‘afstoten’.

Andere ‘luikjes’ openen

Wat is nodig?

Welke gedachte?

Welke beweging (in energie) wordt daarvoor gevraagd?

Wat mag jij doen en denken om ‘het’ In zijn/haar eigen frequentie te laten zijn?

Door er op deze manier mee om te gaan, door vragen te stellen, openen zich als het goed is diverse ‘luikjes’  in je hersenen, die eerst dicht bleven. Nu is het een ‘vraagstuk’ dat opgelost dient te worden. Daarvoor heb je andere skills nodig dan wat je inzet als ‘het naar beneden gehaald’ wordt.

Het vergt wellicht wat oefening. En de antwoorden zullen misschien onwennig zijn. Maar, geef het eens een kans! Stel jezelf dus vragen; wat kan de frequentie doen behouden? Of zelfs verhogen?

Uitnodiging

Is dit voor jou een hele andere manier om met de dingen om te gaan? Blijf je snel in een oordeel schieten? Kijk dan eens naar 1 voorwerp. En ga dit beschrijven. Schrijf het letterlijk eens op. En lees daarna; waar beschrijf je met een oordeel, en waar is het waarde-loos; puur een beschrijving?

Voel je de uitnodiging? Het nodigt je uit van beoordelen naar beschouwen te gaan. Van zien van de positieve, bijdragende eigenschappen. Daarmee weg van de angst dat het niet voldoende zou zijn, van tekorten, weg van lage zware gevoelens.

Het is ultiem een hele andere manier van zien, van omgaan met de dingen.

Jouw waarde

En dan volgt nu de ultieme uitnodiging: past dit ook eens op jezelf toe!

Ja ik weet dat voor veel volgers van mij dit nog heel lastig is. Daarom worden ze mijn klant. Klanten help ik de juiste vragen te stellen. De juiste frequentie te ontdekken. Vooral ook die van henzelf!

In de lage, trage, frequentie die vaak als ‘vervelend’ en niets waardigs wordt beoordeeld, en gevoeld, kan het lastig zijn hier uit te komen. Alsof je in dikke modder staat, waar stappen zetten lastig is. Ik help je laarzen aantrekken, waarmee je zelf uit deze dikke trage grond kunt halen. Naar paden die stevig en ondersteunend zijn. Waar je je gedragen voelt, zelfverzekerd.

Anderen gingen je voor. Hieronder één prachtige reactie van hen:

Open en zorgzaam weet Ans precies de juiste snaar te raken, waardoor je gaat trillen zoals je bedoeld bent.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een afstemgesprek, om te kijken wat ik voor jou kan betekenen ans@studiosprankel.info

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!