Testers gezocht voor ‘Hoe dan als alles mogelijk is?’

Door de Doorbraaktrajecten die mensen bij mij volgen ervaren ze ruimte, mogelijkheden en vrijheid. (Wil je meer weten over Doorbraaktrajecten bij mij klik dan op de link.) Voor veel mensen is dat heel overweldigend. Herken jij dit?

Wat kies je als alles kan?

Hoe kies ik dit keer wel vanuit mijzelf?

Hoe weet ik nu dat dit bij mij past?

Ik voel me overweldigd door de keuzemogelijkheid, waar begin ik überhaupt?

Uiteraard hielp ik mensen hierbij in een follow up traject. En hierbij zag ik dat het voor iedereen uiteraard uniek en verschillend is, maar dat er ook een aantal overeenkomsten zijn die telkens terugkomen in deze fase.

Dit heb ik tot een vorm gegoten die zo verhelderend werkt, zo praktisch, zo logisch…. dat ik het bijna alweer de deur uit had geknikkerd. Maar inmiddels weet ik dat helderheid verkrijgen en weergeven 1 van mijn talenten is. Dus ook al is het voor mij zo onwijs logisch, dat wil nog niet zeggen dat iedereen dat dan weet. En ook niet dat ik het dus niet hoef te delen. (En voor de missieonderneemsters onder ons; het betekent dus ook niet dat ik er geen geld voor mag vragen!)

Of je nu wel of niet al eens een Doorbraaktraject bij mij hebt gevolgd, loop jij ook rond met de vraag; als ‘alles’ mogelijk is, hoe geef je je nieuwe leven dan vorm?

Precies daar praktische handen en voeten aan geven met de vorm die ik aan het ontwikkelen ben, gaat je zo veel inzichten geven en praktisch op weg helpen!

Ik wil dit heel graag met een handvol mensen (individueel) ‘testen’.

Als jij denkt, dat lijkt me wel wat pb me dan even. (Dit kan zowel als je wel of nog niet een doorbraaktraject hebt gedaan bij mij.) Stuur me dan even een berichtje via mijn Facebookpagina. (Of mail me als je geen FB hebt.)

Ik stuur je dan meer info, hoe het 1 op 1 werkt (individuele begeleiding dus!!) en welke mooie testprijs ik hiervoor vraag.

Het is jou leven, jij moet het doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen! Ik kijk er naar uit je te informeren en af te stemmen of dit jou nu gaat helpen!

Doe je mee?

Doel:
Ik ga je helpen kijken waar je kunt beginnen om je leven zo in te richten dat je bij jou start, bij jou blijft en jezelf geeft wat jij nodig hebt.
Het kan zijn dat ik aangeef dat een Doorbraaktraject voor jou alsnog zeer wenselijk is (deze wordt afzonderlijk in rekening gebracht). Daarom doe ik komende week intakegesprekken.

Opzet:
Alles vind via beeldbellen, dus on-line plaats. 

8 weken

3 x 1 op 1 (on-line beeldbellen met alleen jij en ik)

small group Q&A’s

live webinars

start in week van 26 oktober

Omdat ik hier ook meermalen individuele begeleiding bij aangeef, vraag ik ondanks dat het een testproject is, toch een financiële bijdrage voor deelname. Minimale deelnamefee is 149 euro. Achteraf vraag ik naar wat jij de waarde van dit totaalprogramma vindt en staat het je vrij dit basisbedrag al dan niet aan te vullen.

Ja Ans ik wil een intakegesprek met jou!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!