Teken je ‘beweging’!

We gaan naar de zandbak! Hier bij mijn studio (of online *) Ik heb een tak voor je klaar liggen. En daar ga je tekenen! Tekenen welke ‘beweging’ jij nu maakt. Zelfs als je vastzit, vastgelopen bent. Ook daarin zit nog een beweging en het is super waardevol als je juist DAT geheel helder kunt krijgen. Visueel zelfs!

Nee je hoeft niet te kunnen tekenen… Je neemt je vraag mee, de stok die ik klaar heb liggen en je humor 😉 en we gaan aan de slag.

In de zandbak teken je:

de beweging die niet fijn is. Waarin je tegenstand merkt. Wat je anders wilt, maar nog niet weet hoe.

In 1 sessie helderheid!

(Helaas zorgde het zonlicht voor een slechte zandfoto)

Heel veel meer tekst kan nog volgen. Maar je voelt nu al; ja dat wil ik! Of nee **)

Bij ja; mail me. Ik stuur je betaallink en mijn online agenda zodat je op korte termijn een afspraak kunt inplannen. ans@studiosprankel.info stuur je NAW gegevens mee en je telefoonnummer.

Qua betaling: je betaalt vooraf 50 euro (ex BTW dus 60,50 totaal). Naderhand ga je voelen.

Ben je superblij en heel veel verder gekomen dan voor die sessie en wil je dit graag energetisch voor jouw gevoel in balans brengen, dan kun je achteraf een aanvullend bedrag dat voor jou passend voelt, overmaken (factuur kan ik aanmaken). Geen must, als je het bij 60,50 euro laat is ook helemaal prima!

Wat vervolgens nodig kan zijn om de beweging te veranderen, komt kort aan bod in deze sessie. Wil je daar inhoudelijk handen en voeten aan geven met mijn begeleiding, dan kun je aanvullend bij mij een traject afnemen.

Goed om te weten:

Bij de studio blijven we coronaproof buiten. De zandbak is overdekt, dus ook bij regen gaat het door! Het klantentoilet van de studio kan gewoon gebruikt worden uiteraard.

Paar laarzen/wandelschoenen zijn handig aan te doen.

Voelde jij die ‘nee’ of nu nog niet: misschien weet je iemand anders die dit graag zou willen? Super tof als je ons wilt linken!

Mail me als je er aan toe bent dat jouw beweging anders mag, maar het je nu zelf niet lukt. ans@studiosprankel.info

( *) De online variant wordt met potlood en papier of whitebord en uitwisbare stift, net wat je in huis hebt. Via zoom. Ook dan je vraag (en humor 😉 ) meebrengen.