Soulcall 1:1

Ben jij ook zo’n mooi mens die de roep voelt iets toe te voegen aan de wereld? Je wilt mensen helpen, iets toevoegen, je bent echt een missie-mens. Privé, maar wellicht juist ook door middel van je eigen bedrijf? Ik hoop zo ontzettend dat je hier mee bezig gaat èn blijft! Ik weet hoe het voelt een missie te hebben, maar niet goed weten waar te beginnen of welke stappen te zetten.

En niet er mee bezig zijn, kan niet!

Wat als je je missie echt voelt en voor jezelf zichtbaar maakt? Zodat je telkens opnieuw daar vanuit kunt doen!

Mijn hart gaat uit naar de mensen die voelen dat ze iets te brengen hebben in de wereld. Dat je dat durft te uiten. Zelfs als je nog niet weet wat, laat staan hoe. Privé of als missie onderneemster. Je bent misschien startende, maar je loop vast. Of in rondjes… En zelfs als je al wat langer bezig bent; ieder level, een new devil. Herken je dat?

Voel jij de roep van je missie, de call van your soul? Maar kun je deze nog niet goed ‘verstaan’ of vormgeven? Ik nodig je van harte uit een keer met mij te sparren via een Soulcall.

Ik help je te luisteren naar wat je zegt. En wat tussen de regels doorklinkt! Je verlangen, je angst.

Ik bied je aan een Soulcall met mij te doen. Daarbij gaan we 30 – 45 minuten on-line videobellen (via Zoom). Helemaal live 1 : 1 met mij!

Slechts 33 euro (incl BTW)

Wat als je onbelemmerd bezig kan, in flow met prachtige dingen in de wereld te zetten!

De soulcall is echt iets voor jou als je:

 • Je graag mensen helpt, maar nog niet goed weet hoe.
 • Of al een tijdje doet, maar voelt dat je niet verder komt.
 • Het ergens wel ‘handig’ is dat je er ook geld mee gaat verdienen, maar als dit niet zo belangrijk voor je is (tot nu toe dan)
 • Je voelt je leeg, vermoeid of te neergeslagen, omdat je al zo veel geprobeerd hebt.
 • Je voelt dat je zo veel kunt doen, zo veel te brengen hebt!
 • Je nog niet goed de waarde voelt van wat jij wilt brengen. (Je denkt bijvoorbeeld vaak wie zit er nu op mij te wachten?)
 • Je niet NIET bezig kan met je missie. De calling is te sterk.
 • Je zit op een punt dat het wel fijn is eens met iemand te sparren.

Been there. Done that. Bought the t-shirt. All off the above! En ik zie het bij zo veel anderen. Dat ze vast lopen. Dat ze niet weten hoe ze verder kunnen, laat staan met wie te sparren. Inmiddels heb ik veel ‘innerlijk werk’ gedaan (en dit blijft een doorlopend proces). Daarom ben ik nu hier waar ik kan zien wat jij in dit geval goed kan gebruiken! Gecombineerd met mijn talent ben ik in staat heel snel de belemmerende overtuigingen en jouw overlevingsstrategie -die ooit handig waren, maar nu niet meer voor je kloppen- bij jou boven water te krijgen. In een Soulcall ga ik stapsgewijs met je kijken waar je tegen aan loopt. Daarmee krijg je helderheid, krijg je een start hoe je je missie kunt koppelen met je gevoel (zodat je het in je lijf gaat voelen) waarmee je vandaar uit telkens contact kunt maken om vanuit te doen! Ook als het moeilijk is. Ook als er beren op de weg zijn!

Ja ik wil nu de Soulcall bestellen! Kllik hier.

! Let op; stuur na het betalen mij een mail met je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en bankrekeningnummer (om te controleren als er onverhoopt iets fout is gegaan). Plus natuurlijk je vraag/thema/Worstelwoord waar je het over wilt hebben.

Wat je krijgt:

 • Bevestiging van je bestelling (vergeet dus niet die mail te sturen!) met daarin mijn on-line agenda zodat je zelf een afspraak kunt inplannen op het moment dat het jou uitkomt.
 • De Soulcall van 30 – 45 minuten. Ik gebruik hiervoor het on-line programma Zoom (we zien en horen elkaar dan). Ik stuur je van te voren de link
 • Inzicht, helderheid, beter contact over wat je Soul tegen je wil zeggen!

Dit zeiden anderen over mij/mijn programma’s

Ans weet met een enkel woord de lading van een oud verhaal 180 graden om te draaien, zodat ik weer verder kan. Door precies de goede vragen te stellen ontdekte ik zelf waar dat verhaal vandaan kwam. 
En vooral door te benoemen wat er tussen de regels door niet gezegd werd, raakte ze bij mij de kern van mijn probleem. 
Een probleem is niet het goede woord, maar ik weet even geen betere. Daarvoor moet je echt bij Ans zijn.

Zeer informatief.
Duidelijk en herkenbare uitleg.
Herkenbaar in voorbeelden en veel tips gekregen.

Open en zorgzaam weet Ans precies de juiste snaar te raken, waardoor je gaat trillen zoals je bedoeld bent.

Ik ben Ans Rozendal (1973) HSP-coach en Woordfluisteraar
In 2015 heb ik mijn huidige bedrijf opgericht; Studio Sprankel. Een werkplaats, een plek om vanuit te zenden (als een tv-station), een plek om Sprankelend vanuit te leven! Ik begeleid vrouwen die bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en het op dit moment het zwaar hebben. Door hun gevoelige aard voelen ze zich overweldigd en overprikkeld. Ergens onderweg heb je als overlevingsvorm voor jezelf een oplossing gezocht; een fijn / mogelijk /haalbaar  verhaal om te leven! Maar je merkt dat dit nu niet meer werkt in je privé leven, op je werk of in je eigen coachbedrijf. Je voelt dat je vastloopt, terwijl je zo hoopt te kunnen zeggen ‘ja hoor, alles loopt lekker!’

Verander je verhaal, verander je leven!

FAQ:

 • De prijs is maar 33 euro (inclusief BTW zelfs) is dat niet erg laag, krijg ik wel kwaliteit en inhoud voor dat bedrag?
  Andere diensten van mij kosten beduidend meer. Bijvoorbeeld het Business Breakthrough voor missie onderneemsteres is normaliter honderden euro. Ik wil echter graag zo laagdrempelig mogelijk dat jij bezig gaat met je missie! Als jij vastloopt, kun je immers ook de mensen om je heen niet bereiken; als jij niet straalt, breng je ook geen licht bij de mensen om je heen, je klanten, je familie!
 • Ik ben niet zo technisch/veel op de computer. Hoe werkt dat zo’n on-line soulcall?
  Ik vraag altijd of je een moment in mijn agenda wilt inplannen dat je alleen bent. Geen partner, kinderen, huisdieren, collega’s; even een moment helemaal voor jou! Je gaat met pen en papier achter de computer zitten en klikt op de link die ik je stuur. Ik verschijn op de afgesproken tijd en dan kunnen we elkaar zien en horen! Voor veel van mijn klanten is het een nieuwe ervaring, maar bevalt het erg goed.
 • Ik heb nog een vraag, maar deze staat hier niet genoemd. Mail me dan ans@studiosprankel.info

Ja ik wil deze Soulcall bestellen! Klik hier.