Podcast: zichtbaarheid een dingetje? Zo haal je de lading er af (podcast)

Je wilt mensen helpen en hebt iets te delen om de wereld mooier en lichter te maken. Dit doe je als coach, therapeut, yogadocent, kunstenaar, enzovoort. Je hebt je eigen onderneming, je eigen bedrijf gestart, dan moeten de mensen wel weten dat jij er bent en waarmee jij hen kunt helpen.

Je zult dus iets met zichtbaarheid moeten. Als je dit nog lastig vindt en daar lading op voelt, luister dan deze podcast ‘Zichtbaarheid een dingetje? Zo haal je de lading er af”. Dan lukt het je wél om dat prachtige visitekaartje ook echt uit te delen.

Goed om te weten; ik organiseer Share your gift circles. Zo kun je laagdrempelig oefenen je aanbod te delen, je elevator pitch tegen de (kleine) groep aanhouden en een sessie uitwisselen. Dit helpt in het verzamelen van reviews, wat enorm helpt in de vindbaarheid en betrouwbaarheid van jou en jouw bedrijf. En daarmee dus in de zichtbaarheid. Van deelnemers aan deze Share your gift circles deel ik ook de reviews via mijn social media kanalen, wat ook weer helpt in de #zichtbaarheid !

Link naar de podcast.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!