Van oud verhaal, naar nieuw leven

Waarom is het mij nog niet eerder gelukt mijn leven fijn en ontspannen in te richten? (Waarbij ik werkelijk mij zelf kan zijn) Dat je nu nog niet die vervulling, vrijheid en ontspanning voelt, komt omdat je jezelf ONBEWUST een -onhandig- verhaal vertelt. Had je hier bewustzijn op, dan had je het allang anders kunnen doen. Als woordfluisteraar krijg ik met jou helderheid over wat jij PRECIES zegt in je hoofd (zelfs meerdere keren per dag!) Hoe werkt dit dan? Jij vertelt, ik stel vragen. In no-time wordt helder wat HET VERHAAL is dat jou nu niet meer dient. Dat verhaal gaan we doorbreken, we laten het IMPLODEREN, het wordt als het ware opgelost. Daarna bestaat dat ‘oude verhaal’ niet meer. Dit doen we nog steeds al pratende. Jij zit fijn en ontspannen, met alle ruimte voor jezelf, in je eigen omgeving en via beeldbellen hebben we contact. Het ‘oude verhaal’ doorbreken, maar wat dan? Eerdere klanten ervaren na de doorbraak vrijheid, ruimte en ontspanning. En al snel komt de vraag; hoe kan ik nu mijn leven inrichten, zoals WEL bij mij past? Uiteraard laat ik je niet in je eentje ronddobberen. We bespreken een stappenplan hoe je vervolgens jouw nieuwe verhaal = jouw nieuwe leven kunt vormgeven! Je kunt hier zelf mee aan de slag, of je vraagt mij een stukje aan je zijde.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!