Unlock and share the authentic you to the world

Onbelemmerd Ondernemen

Ben jij een purpose driven onderneemster, die al te lang op ‘de drempel draalt’?

Wil je die saboterende stemmetjes eindelijk wel eens ombuigen naar jouw success story?

Stap dan in het Unlock & Share the authentic you to the world traject van 90 dagen.

0
deelnemers
0 k
artikelenbereik

Onbelemmerd ondernemen

Unlock and share the authentic you to the world

Je hebt waarschijnlijk al meerdere coaches en trainingen gevolgd, maar je voelt dat je door iets ‘ongrijpbaars’ tegengehouden wordt. Juist dat wat maakt dat je vastloopt, zit veel dieper. Ik help je helderheid te krijgen op dit ‘onzichtbare’ stuk.

De diepte in, naar het onbewuste; als woordfluisteraar heb ik het talent dat ik me kan afstemmen op wat jij precies zegt. Hierbij gaat het zelfs om datgene wat je tot nu toe onbewust precies(!) tegen jezelf zegt. De woorden, zinnen, opmerkingen welke jij onbewust tegen jezelf zegt, vertegenwoordigen inmiddels een heel verhaal en zorgen ervoor dat jij telkens maar niet verder komt.

Dit verhaal van jou, ligt nog vóór je beperkende overtuigingen en je onbewuste patronen; ze liggen er aan ten grondslag! Deep down in je onderbewuste. Daarom werk ik nooit direct met affirmaties, mindsetwerk, mindfullness, Law of attraction, enzovoort. Eerst moet je onbewuste verhaal helder zijn. En doorbroken, getransmuteerd worden. Anders is het dweilen met de kraan open.

Dit ‘doorbreken van onhandige innerlijke verhalen’ is mijn thing to do. Waarbij jij je eigen trillingsfrequentie (weer) voelt. Dan ontstaat bij jou ruimte, ontspanning en gelegenheid voor jouw nieuwe verhaal; van saboterende stemmetjes, naar jouw success story!

Waarom je met mij wilt werken

Naar de kern

Jouw kern! Je kunt niet NIET jezelf zijn. He is de bedoeling dat jouw authenticiteit door jouw bedrijf naar buiten straalt. Daarmee trek je klanten aan.

Doorbreken oude verhaal

Ik stem me af op de energie van wat jij (on)bewust tegen jezelf zegt. Onhandige verhalen help ik je doorbreken zodat je gaat van saboterende stemmetjes naar jouw successtory!

Zonder oordeel

Oorddeelloos aanwezig bij jouw proces, met warme en stevige holding space.

Bij mij ga je onbelemmerd ondernemen vanuit jouw kern!

Wat je leert

Voordelen

Wat je moet weten

Praktisch

Dit traject duurt 90 dagen waarbij we ongeveer wekelijks contact hebben. 

De eerste 4 weken duren de sessies zo’n 1 tot 1,5 uur (waarvan 1 de zgn doorbraaksessie zelfs 3 uur). Hier gaan we diepgaand te werk om tot de kern te komen.

Daarna kan het korter omdat het dan gaat om bijsturen van je acties, even sparren en je kunt weer door. Je kunt dan via de mail of beeldbellen je vragen stellen.

Lieve woorden

Reviews

Ilse
Ilse
Lees verder
Ans heeft de gave om aan te voelen wat er diep van binnen bij jou speelt. Waar je nog mee worstelt. En waar je nog tegenaan loopt. En dat niet alleen: ze weet dit ook nog heel goed te benoemen en te verwoorden (met alle liefde en wijsheid). Ze heeft mij dan ook een paar prachtige eyeopeners gegeven, waar ik echt mee verder kon. Dank lieve Ans!
Ingrid
Ingrid
Lees verder
Het is de kracht van Ans, dat ze luistert, doorvraagt en checkt. Waarbij ze zichzelf als instrument gebruikt om mee te voelen. Ze is helder in haar analyse, wat ze ook op zachte wijze kan teruggeven. Dat heeft mij enorm geholpen om een aantal persoonlijke dingen aan te kunnen kijken. Het is fijn om begrip te vinden, zonder oordeel .Voor mij hebben de sessies energie en ruimte geven om zelfverzekerder te staan. Ik kijk er nu erg naar uit om dit nieuwe aan te gaan, wetende dat ik de verbinding met mijn kern steeds opnieuw kan opzoeken. Dit gun ik iedereen eigenlijk. Het zou de wereld nog een stukje mooier maken. En ik zie Ans als een coach, een steunpunt, die ik zeker opnieuw zou opzoeken.
Ester
Ester
Lees verder
Na een voorbereiding met huiswerk; een intensieve intake en een nog intensievere doorbraaksessie, zijn er zaken ge-herschikt voor mij. Het verhaal is daadwerkelijk veranderd.
Naam
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wil jij

Klanten helpen vanuit je authentieke zelf en eindelijk ontspannen en vanuit flow jouw bijdrage met de wereld delen?