Oh lief ‘hoofdmens’

Stel dat jij eigenlijk best wel gevoelig bent. Sensitief. Hoog sensitief wellicht. Voor jou schrijf ik dit, als je dit gaandeweg lijkt te hebben verloren. Of meer, het contact daarmee hebt verloren. Om welke plausibele reden dan ook.

Maar, haha, of liever nog EN je bent ook nog snel & slim.

Lees dan vooral leven door!

Dus;  jij kan verbanden leggen die veel mensen niet zomaar snappen.

Jij kunt dingen verzinnen, die anderen niet zomaar volgen.

Jij komt met grapjes om de hoek, die anderen niet begrijpen.

Met als gevolg dat je bent afgewezen op je snelle slimheid.

Dan heb je EN minder contact met je lijf/sensitiviteit EN je gedachten leren inhouden, aanpassen, te kort gedaan.

Wat blijft er dan nog over? Waar blijf ‘jij’ dan nog?

Logisch dat jij dan met vragen rondloopt als Wie ben ik eigenlijk? Wat voel ik eigenlijk daarbij? Wat vind ik eigenlijk?

En zelfs, het zit me niet lekker, maar ik kan er niet de vinger op leggen waarom. Bovendien wuif je seintjes die vanuit je innerlijk komen weg met je beredenering.

Lief hoofdmens, wordt het niet weer eens tijd te leven vanuit jouw kern?

Dan vertel ik je graag over mijn 10 weeks programma Leef vanuit jouw kern. Over dat het meest belangrijke wat ik je daarin wil laten ervaren, leren, laten ontdekken, is dat het echt kan; dat je VOELT dat je in jouw energie kan zijn. Echt voelen zodat jij kunt zeggen “ik maak contact met mij zelf en kan hiermee voelen hoe het overkomt. Of het bij mij past.’ Hoe fijn zou dat zijn?

Daarom duurt het programma ook 10 weken. Het mag even tijd nemen om je hoofd ‘gerust’ te stellen. Dat het hoofd heus nog mee mag doen. Maar niet meer zo overheersend als eerst. En wat er dan voor in de plaats mag komen. En dat dat niet in 1 week gepiept is als je al 30, 40 jaar vanuit je hoofd leeft.

Je doorloopt een individuele route in die 10 weken, maar je bent wel verbonden met een groep gelijkgestemden. Die ook weer hun eigen route lopen. En precies dit klopt helemaal!

Ik leg je er graag meer over uit. Heb je tot hier gelezen (vooral als je al zo’n hoofdmens bent) dan komt dat omdat er een verlangen is. Dat er iets in jou geraakt is waarmee jij resoneert. Ik nodig je uit een mail te sturen zodat we een kennismaking kunnen plannen om verder af te stemmen. ans@studiosprankel.info

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!