Meer ontspanning en vrijheid? Doorbreek dan je interne struggle!

Op de hele wereld, ken ik maar 1 ander iemand, die ook (ongeveer) doet wat ik doe als ik Woordfluister bij een doorbraaktraject. En die persoon vraagt 5.000 euro voor een sessie.
Ja je leest het goed; vijfduizend euro.
En heel eerlijk gezegd; ik snap dat!
(Zo veel ga ik nu niet voor mijn traject vragen, maar ik licht graag even toe waarom ik dat bedrag snap.)

Ik liep zelf tegen iets aan, al zo’n 10 jaar lang bepaalde dit zo’n beetje mijn hele dag.
Ik werd er ongelukkig van.
Onzeker.
Wist maar niet hoe ik er aan kon ontworstelen.
Ik leed eronder.
Ons gezin leed er onder.
Ik werd in mijn activiteiten beperkt.
Het droeg heel ver door.

Ondertussen deed ik natuurlijk wel van alles. Kinderen opvoeden, mijn bedrijf in de steigers houden, dingen vieren, huis verbouwen, enzovoort.
Maar dus met de nodige moeite en innerlijke strijd.
En heel veel vermoeidheidsklachten en zelfs lichamelijke klachten.

Daardoor ben ik jarenlang op zoek geweest naar hoe dat anders kon. Heb diverse coaches afgelopen, facturen betaald.
En voelde me letterlijk geen stap verder in deze strijd.

Dus over die 5.000 euro:
Bij elkaar opgeteld vormden alle facturen en wat ik mis liep aan inkomsten door alle klachten, ook een heel flink bedrag!

Uiteindelijk bedacht ik me; wat ik zoek is eigenlijk iemand die doet wat ik kan; woordfluisteren. Eén coach zei het zelf ook zelfs tegen mij. (En niet dat ik die coaches niet dankbaar ben, of dat ik er helemaal niets geleerd heb, echter mijn probleem / strijd veranderde niet.)

Tegelijkertijd kwam het besef; ik help andere mensen al met hun doorbraken door te woordfluisteren. Daar krijg ik zulke lovende en ontroerende reacties op; zou ik het ook op mijzelf kunnen toepassen?
(Voelde me wel een beetje ‘duh, dat ik dat niet eerder had bedacht’, maar okay.)

Inmiddels heb ik dat gedaan; mezelf gewoordfluisterd op mijn strijd.

En nu voel ik dus net als mijn klanten die ik daarmee al hielp, een immense bevrijding, daar waar ik me eerder letterlijk gevangen voelde! Een soort last die als een deken om mij hing, is weg!

Voordat ik mezelf hierop ging woordfluisteren, baalde ik dat ik me gevangen voelde.
Ik wist zelfs dat het onzin was dat ik me gevangen voelde, want we wonen immers in Nederland; in een vrij land.
Ook schaamde ik me er voor. Want ik moest het toch goed voor elkaar hebben allemaal, als ik anderen er mee ging helpen!?

Nu besef ik me dat dit niet meer hoeft, schamen, balen. En dat het zelfs averechts werkt als je het anders wilt…

Maar goed, door dit alles heb ik door de tijd heen al heel wat anderen en nu dus ook mezelf kunnen helpen shifts te krijgen, doorbraken te bewerkstellingen, echt lifechanging sessies mogen doen.

Door deze ervaringen heb ik steeds meer kunnen finetunen en als het ware een script kunnen opstellen; stappen die telkens terugkomen tijdens de doorbraaksessies.
Deze volgorde van stappen is nu de basis voor Doorbraaksessies 2.0 😉

Dus, wil jij ook dat het nu echt anders mag. Wil je eindelijk eens door jouw probleem/strijd/struggle/eigen gevormde gevangenis DOORBREKEN? Lees dan verder hoe zo’n Doorbraaktraject er uit ziet:

Doel Doorbraaktraject

Het uiteindelijke doel is dat we op zoek gaan naar het verhaal dat jij jezelf nu vertelt. Onbewust ligt dat verhaal op ‘repeat’ af te spelen, ergens in je hoofd. De hele dag door! Het stuurt je doen – en laten – aan.

Dit kost je jouw plezier, ontspanning, levensgeluk! En dat heeft bovendien al veel te lang geduurd…

Daarbij komt het heel precies: wat is precies wat jij telkens tegen jezelf zegt? Dit gaat verder dan een overtuiging of een belemmerende blokkade. Het vorm letterlijk je leven, de hele dag door. Zelfs als je eens probeert het anders te doen, wat dus niet lukt, is dat een aanwijzing dat jouw verhaal wel moet kloppen. En toch klopt het niet!
Het is niet leuk, fijn, ontspannend voor jou. Om telkens vol te houden. Om toch maar weer…

Dus dat verhaal, wat jij zegt. De precieze woorden, dat is belangrijk om helder te krijgen en daar help ik je juist bij.

Om een voorbeeld te geven;

Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat jij onbewust van jezelf denkt ‘Het is beter niet op mijn manier te leven.’ Er ligt een nuanceverschil in (die het juist erg belangrijk maakt) van een zelfde soort strekking, maar toch anders met; ‘Ik kan niet op mijn manier leven, want dan gaat het niet goed met mij.’ Of ‘Ik moet mij inhouden, anders gaat het niet goed met mij.’

Ik ga jou helpen helder te krijgen met wat je precies zegt. Ik help je checken of het klopt. je hoeft niet je herinneringen opnieuw te beleven, het trauma opnieuw te doorleven. We gaan naar het moment erna; de reactie die je daarop had. Deze reactie heeft je toen geholpen. Helpen overleven. Door dit verhaal als oplossing te kiezen.

Maar tegenwoordig zit deze dit verhaal je in de weg om ontspannen en gelukkig te zijn.

Vervolgens help ik je deze reactie help ik je te veranderen, doorbreken! Dat biedt ruimte, mogelijkheden, vrijheid, ontspanning!

Werkwijze

We hebben een gesprek. De doorbraak vindt plaats, puur door met elkaar te praten. Vaak vraag ik je ogen dicht te doen als dat fijner voor jou is. Je kunt gewoon op je stoel blijven zitten. Ik vraag of je pen/potlood en papier gereed hebt liggen (meestal doen we dit on-line, jij vanuit je eigen huis) dit kunnen we erbij gebruiken. Maar in principe is de werkwijze het gesprek.

Ik kan dit wel allemaal opschrijven, maar beter is dat je leest van anderen wat het hen gebracht heeft.

Praktisch in de tijd doen we dit:

Je stuurt me een mail dat je een kennismaking/afstemgesprek aanvraagt voor jouw Doorbraak. We plannen een afspraak waarbij we gaan beeldbellen. Naast dat je vragen kunt stellen en informatie krijgt, ga ik ook kijken of jij op dit moment toe bent aan een Doorbraaktraject bij mij. Het komt voor dat het soms te vroeg is. Dat er nog iets anders mag gebeuren. Dat geef ik je dan eventueel aan. Of we voelen beiden de ja het is er nu tijd voor. Dan de volgende stap:

Ik mail je de voorbereidingsopdrachten. Dit doe je thuis in je eigen tijd. Dit invullen alleen al is geen kattenpis; het kost je tijd. Maar ik hoor ook van velen terug, dat alleen al dit invullen, hen zo veel inzichten geeft!

Dit thuiswerk mail je me, en dan volgt dat daadwerkelijke intake (ongeveer een uur). Ter voorbereiding op de Doorbraaksessie zelf die zal duren tussen 1 en 2,5 uur.

Dan, de periode na deze sessie, neem je de tijd. En dit gaat al in direct na je sessie. Even geen afspraken met anderen. Niet hoeven reizen. Zeker de dag zelf, maar ook nog de dag erna is gericht op selfcare. Relaxen, veel drinken, met dekentje op de bank, beetje yoga of strechen, nog meer water drinken. Er heeft namelijk een lifechanging shift plaats gevonden. Iets wat je wellicht al tientallen jaren bij je droeg is nu anders. Misschien ervaar je hoofdpijn of merk je het in je spieren.

Lees vooral ook wat het anderen bracht, dit Doorbraaktraject. Wat het oplevert, het resultaat en de veranderingen. Lees dan hier.

Daarna volgen nog 2 nagesprekken: binnen ongeveer 10 dagen het 1e en dan 2 tot 3 weken daarna de tweede.

En het kan dat je daarna – of nu al zonder dat je dit doorbraaktraject doormaakt- zoekende bent naar hoe nu dan? Hoe kan ik nu al meer mezelf worden, mezelf blijven. Vanuit mijzelf leven! Met wat bij mij past, mezelf geven wat ik nodig heb. Dat ik niet weer in de oude ‘loop’ val, maar een nieuwe route mag aanleggen, dit ontdekken. Hiervoor is het Leef vanuit jouw kern-programma van 10 weken het ideale antwoord (zie elders op mijn site, of vraag ernaar via de mail.)

Voor wie

Ik merk dat ik mijn werk, mijn missie, het meest volledig leef als ik kan werken met vrouwen die bezig zijn op hun pad van bewustzijnsontwikkeling. Dit zijn ook de – wannebee- missieonderneemsters. De HSP’ers. Je hebt niet een label of handicap, maar toch loop je behoorlijk vast. Vaak dus ook lichamelijke klachten, logisch.

Ik houd ervan als je tegen een grapje kunt, als je al eens hebt gehoord van yoga en visualisatie. Als je interesse hebt in diepgaande gesprekken en niet blijft hangen in roddel en veroordelingen. Mijn klanten zijn de meest leuke vrouwen die dit vaak nog niet van zichzelf zo zien. Ze betalen de facturen op tijd en geven ook mij zoveel meer!
Ben ik er dan niet voor mannen? Jawel hoor, als je de klik voelt in wat ik schrijf en uitzend, en ik ook bij het intake gesprek. Maar in mijn communicatie richt ik mij meestal tot vrouwen.

Ready to change your life?
Mail me ans@studiosprankel.info

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!