Bijna al mijn klanten hebben al een hele zoektocht achter de rug. Het koste veel tijd (vaak járen!), energie én geld! Deze keer wil je echt naar de kern!

Het wordt tijd dat het plaatje van ‘alles aan de buitenkant prima in orde’ nu ook eens aan de binnenkant gevoeld wordt; jij wilt nu eindelijk wel eens gewoon jezelf zijn. Werkelijk je zelf zijn. En ontspannen het leven leiden dat bij jou past, waarbij jouw eigenheid WEL tot uitdrukking komt.

Kern van het probleem Door precies de goede vragen te stellen ontdekte ik zelf waar dat verhaal vandaan kwam. En vooral door te benoemen wat er tussen de regels door niet gezegd werd, raakte ze bij mij de kern van mijn probleem. Ans weet met een enkel woord de lading van een oud verhaal 180 graden om te draaien, zodat ik weer verder kan.
(Kunstenares, moeder en ‘ergens in de 50’)

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!