Unlock and share the authentic you to the world

Onbelemmerd Ondernemen

0 jr
ondernemer
0 k
bereikt

dit bied ik

Waarom je met mij wilt werken

Naar de kern

Jouw kern; je kunt niet NIET jezelf zijn. Het is de bedoeling dat je authenticiteit door je bedrijf naar buiten straalt. Daarmee trek je klanten aan!

Doorbreken oude verhaal

Ik stem me af op de energie van wat jij (on)bewust tegen jezelf zegt. Onhandige verhalen help ik je doorbreken zodat je gaat van saboterende stemmetjes naar jouw succesverhaal!

Zonder oordeel

Ik ben oorddeelloos aanwezig bij jouw proces, met warme en stevige holding space. 

Onbelemmerd ondernemen

Unlock and share the authentic you to the world

Bij een business coach leer je ondernemen. Bij mij word jij als persoon het stevige fundament van je onderneming en ga je onbelemmerd ondernemen vanuit jouw kern!

Ben jij een ondernemer die al te lang op de drempel draalt?

Wil je die saboterende stemmetjes eindelijk eens ombuigen naar jouw succes story?

Er is telkens iets dat in de weg zit. Onzichtbaar, ongrijpbaar en tegelijkertijd o zo aanwezig. Waardoor je maar niet ‘die drempel’ over komt, voorbij aan dat onzichtbare obstakel.

De saboterende stemmetjes heb je al met de nodige training, mindsetwerk, innerlijk werk aangepakt. Maar je bent nog niet bij de kern gekomen om er doorhéén te breken. En nu is het tijd.

Tijd voor no more holding back. Toch?

 

Het is de kracht van Ans, dat ze luistert, doorvraagt en checkt. Waarbij ze zichzelf als instrument gebruikt om mee te voelen. Ze is helder in haar analyse, wat ze ook op zachte wijze kan teruggeven.

€2399

No more holding back honey! Ga onbelemmerd ondernemen: in 90 dagen – of minder- van saboterende stemmetjes naar jouw success story!

Lieve woorden

Reviews

Ilse
Ilse
Lees verder
Ans heeft de gave om aan te voelen wat er diep van binnen bij jou speelt. Waar je nog mee worstelt. En waar je nog tegenaan loopt. En dat niet alleen: ze weet dit ook nog heel goed te benoemen en te verwoorden (met alle liefde en wijsheid). Ze heeft mij dan ook een paar prachtige eyeopeners gegeven, waar ik echt mee verder kon. Dank lieve Ans!
Ingrid
Ingrid
Lees verder
Het is de kracht van Ans, dat ze luistert, doorvraagt en checkt. Waarbij ze zichzelf als instrument gebruikt om mee te voelen. Ze is helder in haar analyse, wat ze ook op zachte wijze kan teruggeven. Dat heeft mij enorm geholpen om een aantal persoonlijke dingen aan te kunnen kijken. Het is fijn om begrip te vinden, zonder oordeel .Voor mij hebben de sessies energie en ruimte geven om zelfverzekerder te staan. Ik kijk er nu erg naar uit om dit nieuwe aan te gaan, wetende dat ik de verbinding met mijn kern steeds opnieuw kan opzoeken. Dit gun ik iedereen eigenlijk. Het zou de wereld nog een stukje mooier maken. En ik zie Ans als een coach, een steunpunt, die ik zeker opnieuw zou opzoeken.
Ester
Ester
Lees verder
Na een voorbereiding met huiswerk; een intensieve intake en een nog intensievere doorbraaksessie, zijn er zaken ge-herschikt voor mij. Het verhaal is daadwerkelijk veranderd.

veelgestelde vragen

FAQ

Oh wat leuk dat je je eigen bedrijf gaat starten! Daar komt heel wat bij kijken. Als je merkt dat je blijft uitstellen, blijft dralen op die drempel, dan is het zinvol te kijken of er meer speelt dan perfectionisme, uitstelgedrag of je te veel zorgen maakt. Omdat dit traject zowel je ‘onhandige verhaal’ aanpakt als de stappen die je gaat zetten om onbelemmerd te gaan ondernemen, is dit traject bij uitstek geschikt voor je!

Bij mij komen juist de ondernemers die al van alles geprobeerd hebben. Ze beseffen dat het niet gaat om nóg een training, nog meer advies. Ze hebben intern iets te veranderen, innerlijk werk te doen. Daar richt dit traject zich op. Je leert niet mijn manier, je gaat ontdekken hoe je op jou manier authentiek gaat ondernemen.

In de 90 dagen van het traject hebben we ongeveer wekelijks contact hebben.

De eerste 4 weken zullen de contact momenten langer duren. We hebben dan sessies van 1 à 2 uur. Hier gaan we diepgaand te werk, om tot de kern te komen. Voor één van de sessies in de eerste 4 weken plannen we zelfs 3 uur in de agenda. Dan hebben we ruimte voor de zgn. doorbraaksessie.

Daarna kan het korter, omdat het gaat om bijsturen van je acties, even sparren en je kunt weer door. Je kun dan via de mail of via beeldbellen je vragen stellen.

Wil jij klanten helpen
vanuit je authentieke zelf

eindelijk ontspannen en vanuit flow jouw bijdrage met de wereld delen?

Volg mij op