Live training voor (wannabee) missieondernemingen

Als jij (wannabee) missie-onderneemster bent, dan ben JIJ je bedrijf.

Via jouw bedrijf doe jij jouw missie hier op aarde. De uitdagingen en obstakels die jij in je bedrijf herkent, zijn daarmee altijd onderwerpen die jij op persoonlijk vlak uit te werken hebt. Bijvoorbeeld, een prijs hangen aan je product vraagt niet om ondernemerskennis, maar wat het bij jou doet om te kunnen ontvangen, hoeveel jij voor jouw waarde kan staan, hoeveel zelfvertrouwen je op dat gebied hebt.

(Wannabee) missie-onderneemsters die bij mij komen, hebben uitdagingen in hun bedrijf als het gaat om zichtbaarheid zijn, denken dat ze niet bijdragend genoeg zijn, vragen zich af of er wel plek voor hen is naast alle concullega’s, enzovoort. Dit zijn stuk voor stuk onderwerpen die inderdaad via je bedrijf nu helder worden dat je daar nog wat in te doen hebt. Maar het werk dat je daarin te doen hebt, ligt op persoonlijk vlak.

Alleen, om welk ‘werk’ gaat het dan? Waar kun je iets ‘tweaken’ zodat jij voor je bedrijf zichtbaarder kunt worden. Of het aanbod doen wat precies bij jouw gewenste klanten past , in plaats van telkens  maatwerk toe te passen om maar ‘alle’ klanten te kunnen bedienen. Wat heb jij dan precies te doen op persoonlijk vlak?

Stel je eens voor dat je een vel papier voor je hebt, beter nog, doe letterlijk mee. En schrijf hier alle zaken op waar je tegenaan loopt, die je spannend vindt, die je denkt waar je nog in te groeien hebt als het om de obstakels in je bedrijf aankomt.

Grote kans dat dat een brei aan woorden en thema’s oplevert. Met nog geen enkele clou wat je hiermee kunt.

Ik help je deze brei en thema’s aan te vliegen op een constructieve manier; helderheid krijgen waar je eigenlijk aan hebt te werken. Via een handig visueel ingekaderd overzicht. (Ik houd van praktisch, concreet, visueel/grijpbaar en direct toepasbare tools die meteen iets bewerkstelligen!)

Daarnaast geef ik aan wat het principe van de  8 c’s is als je in je bedrijf aan het werk bent. Alle 8 dienen aan bod te komen, maar tot nu toe doe je dit nog niet. (Ja, dat weet ik zeker, anders liep je bedrijf nu als een trein en had je niet tot hier gelezen!)

De 8 c’s (creëren en consistentie zijn er bv 2 van) hebben alle 8 aandacht nodig, maar omdat je nu nog obstakels ervaart en persoonlijk werk te doen hebt, lukt dat nog niet.

Dus ben jij (aanstaande) missie-onderneemster met struggles ( zichtbaarheid, waardebepaling, concurrentiestrijd ervaren, enzovoort)

  • én je wilt helder krijgen waar je kunt starten om dit voor eens en altijd (!) te tackelen
  • zodat je wel die impuls krijgt voor je bedrijf om ermee vérder te komen. Waarmee je
  • beter zichtbaar bent voor de klanten die jij zo graag helpt
  • je vertrouwt en zelfverzekerd voelt met het vragen van de juiste prijs voor je diensten en producten
  • je je niet meer inhoudt, klein houdt, omdat je denkt er zijn al zoveel concullega’s

Kortom; ontspannen jouw thing 2 do doet via je bedrijf, meld je dan aan voor mijn live training op 4 maart van 10 tot 11.30 uur.

Ik leg je alles uit over welke 8 c’s je aan bod dient te laten komen. Heb je deze helder, dan geeft deze helderheid alleen al een boost aan je bedrijf wat je terug gaat zien in je volgers en klantaantallen!

Daarnaast leg ik uit hoe het concept van je 4 innerlijke (groot)ouders jou gaat helpen om je persoonlijke stukken aan te gaan, waarvan je nu (nog) denkt dat die uitsluitend op je bedrijfsvoering te maken hebben.

Je krijgt overzicht in de onderwerpen waarin jij kunt groeien, zodat je bedrijf mee kan groeien. En een startpunt wat je eerstvolgende stap is, die jij diezelfde dag nog kan zetten! Yep, op persoonlijk vlak, wat doorwerkt in je bedrijf.

Deelname is slechts 21 euro excl. BTW.

Via deze link kun je rechtstreeks betalen (en als je bank bv uit België mijn bank niet herkent: Studio Sprankel tnv A. Rozendal te De Hoeve Nederland NL89KNAB 0258123354 )

Wil je na betaling een factuur, mail me dan: ans@studiosprankel.info

Ik zie uit jou bij deze live training te ontvangen!! Het is mijn missie om missie-onderneemsters daadwerkelijk hun thing 2 do te laten doen, hun licht te laten stralen. Dus als dat licht nu nog om wat voor reden gedoofd is, of nog als een klein vlammetje flikkert, dan heb ik nog werk te doen. Voel je welkom!

Are you in?

Door liefde,

Ans

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!