HSP opfris workshop

Tekst


Investering 11 euro

0 jr
ondernemer
0
artikelen

Inzichtsessie

Je blinde vlek ontdekken

Als jij IN jouw kern staat, echt connectie kan maken met jouw essentie en hier vanuit naar buiten kan uitdragen, dan voel jij je helemaal in je element als purpose driven onderneemster.

Soms lukt dat; je raakt je kern, je deelt vanuit jouw essentie.

Maar ook zo vaak, lukt het net niet om erbij te geraken; er zit ‘iets’ in de weg.

Hoe fijn zou het zijn als je even één sessie met mij kan plannen, waarin we samen nu eindelijk eens helder kijgen wat maakt dat jij net niet tot de kern komt?

 

dit bied ik

Waarom met mij werken

Direct naar de kern

Kort en krachtig loods ik je rechtreeks naar de kern. Jouw kern! 

Toegangspoort

Ik zie de authentieke jij en help je dit te ontsluiten. Hierbij is jouw (onbewuste) verhaal de sleutel.

Vriendelijk en vertrouwd

Ik ben oordeelloos de spacehouder voor wat zich aandient bij jou.

Ik versta wat jij onbewust zegt tegen jezelf

wat gaan we doen

Voordelen

Wil je dat ik je help jouw onbewuste verhaal te verstaan (of diepgaand te sparren) boek dan een inzichtsessie met mij. In anderhalf uur maken we jouw beweging helder. Ook als er geen beweging in lijkt te zitten… 

Je krijgt gegarandeerd een aantal handvatten wat je kunt doen om daarnaa de juiste stappen te gaan zetten. 

Jij zit in jouw fijne omgeving met papier en potloden achter het scherm. We gebruiken simpele tekeningen en symbolen. (Je hoeft absoluut niet te kunnen tekenen.)

Ik stel je vragen en begeleid jou in dit proces.

Wat je moet weten

Praktisch

De inzichtsessie duurt 90 minuten. Tijdens de Inzichtsessie gaan we beeldbellen via zoom.

Je kunt zelf je moment inplannen via de button hieronder. Vervolgens kom je terecht op de betaalpagina.

Je krijgt 2 dagen voor de afspraak een mail met de zoomlink. En hoe je je kunt voorbereiden.

De investering is 175 euro.

Lieve woorden

Reviews

Brenda
Brenda
Lees verder
Ik mocht Ans mijn worstelwoord laten weten. Eerst had ik geen idee wat dat was. Maar ik bleek er toch een te hebben. Tijdens onze sessie stelde Ans super verhelderende vragen. Ik keek met andere ogen naar dit woord waar ik allerlei vervelende herinneringen en gevoelens bij had. Ans reikte mij een mooi 'toverwoord' aan dat de lading van mijn worstelwoord haalde en veel opluchting bracht. Zelf had ik dat nooit gekund. Geniaal hoe krachtig Ans' woordfluisteren werkt. Ik voel er veel ontspanning door. Jij kunt ook zo'n woordfluistersessie ontvangen, hoe mooi is dat!
Marleen
Marleen
Lees verder
De sessies bij Ans hebben me veel helderheid gegeven. Wat ik heel fijn vond, was dat ze me liet voelen wat voor mij belangrijk is. Vaak kunnen we het niet goed onder woorden brengen, maar voelen we heel goed of iets klopt of niet. Ze liet me voelen welk woord aandacht wilde en wat dat woord voor mij betekende. Van daaruit hebben we gekeken of de dingen die ik vond/vind waar zijn of dat ik die vanuit mijn hoofd heb bedacht. Niet kijken naar wat waar is vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. Dit heeft me veel helderheid en verrassende inzichten gegeven waar ik nu zelf verder mee kan. Dank je wel Ans!
Mireille
Mireille
Lees verder
De Doorbraaksessie die ik kortgeleden bij Ans had ervaarde ik als ontspannen en tegelijk intens. Ik voelde mij verbonden met haar door de manier op ze het gesprek faciliteerde, middels vragen, aandachtig luisteren en reflectie. Hierdoor voelde ik mij gehoord en op mijn gemak. Juist dat vond ik belangrijk omdat het gesprek mij inhoudelijk emotioneel raakte en één en ander in mij losmaakte. Ans' aanwezigheid en aandacht hielp mij die emoties te reguleren en dichter bij mijzelf te komen. Sinds de sessie merk ik dat ik duidelijker zie waar ik voor sta en met wie of wat ik mij wel of niet wil verbinden, mijn tijd en aandacht wil schenken en waarin ik wil investeren.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Ans weet met een enkel woord de lading van een oud verhaal 180 graden om te draaien, zodat ik weer verder kan. Door precies de goede vragen te stellen ontdekte ik zelf waar dat verhaal vandaan kwam. En vooral door te benoemen wat er tussen de regels door niet gezegd werd, raakte ze bij mij de kern van mijn probleem. Een probleem is niet het goede woord, maar ik weet even geen betere. Daarvoor moet je echt bij Ans zijn.

Nog even doorsudderen kost je klanten
en je gemoedsrust

je bent ondernemer dusje kunt het je niet veroorloven
nog langer aan te modderen en uit te stellen

Wees die ceo in je bedrijf en pak door

Nog even doorsudderen kost je klanten
en je gemoedsrust

je bent ondernemer dusje kunt het je niet veroorloven
nog langer aan te modderen en uit te stellen

Wees die ceo in je bedrijf en pak door

Plan direct een inzichtsessie in mijn agenda