Inner wise grandmother

Je innerlijke wise grandmother; ze weet, zonder het te weten.

Zonder het direct te kunnen uitleggen.

Ga je hier hernieuwd contact mee maken dan kan het spannend en wellicht soms wat unheimisch voelen; klopt het echt?

Ze lacht zachtjes, uitnodigend, wachtend op jouw! Jij ‘weet’ al zo veel!

Je innerlijke wise grandmother; ze heeft contact met jouw zielsmissie.

Dat wat jij te doen hebt in de wereld.

Dat waar jij jouw licht mee kan stralen, uit jezelf kunt starten.

De innerlijke wise grandmother is het deel dat contact heeft met jou innerlijk weten (je hogere zelf, je bron).

Dit deel vraagt om het werkwoord ‘erkennen’; dat je erkent dat jij een bijzondere bijdrage te doen hebt hier op aarde. Het is het letterlijk aannemen dat dit weten klopt en dat je het gaat opvolgen. Dus niet negeren.
Hierbij is het ook belangrijk dat jij jezelf energetisch kan afbakenen. Dat het jouw weten is en dat jij je daar niet van laat weghouden. Niet door anderen, maar ook niet door jezelf. Dit vraagt dus ook om zelferkenning.

Het energiewoord is erkennen.

Er is bewustheid, je hebt bewustheid op jezelf, op je wezenlijke jij en op de bron, het al.

Het symbool in beeld wat ik hiervoor gebruik is wat (de grafisch vormgever en ik samen hebben bedacht) ‘het al’. Je herkent deze waarschijnlijk uit het invulschema met de 16 vragen.

Er zijn 4 innerlijke grootouders. Ook nog (met de klok mee) je inner embodying woman inner educated grandfather en je inner realising man.

Ben je in balans dan komen alle 4 innerlijke (groot)ouders aan bod, in elkaar ondersteunende balans. Werken een paar innerlijke grootouders heel veel samen en zijn andere onderbelicht, dan krijg je te maken met een uitbreiding welke in afbeelding er uit ziet zoals onderstaand weegegeven wordt. Je hebt bijvoorbeeld helder wat je missie is (wise granmother – rechtsboven) en je brengt van alles met heel veel passie door je inner realising man flink aan het werk te zetten dan ontstaat er veel ‘sprankels’, veel uitstraling (het symbool boven in). Dit kost wel veel kracht, en raakt uit balans, en daarom hier buiten de kerncirkel getekend, als het niet wordt ondersteund door ook je educated grandfather en je embodying woman.

Je ziet, hier kan ik nog heel veel over vertellen. De 16 vragen die jij hebt ingevuld, geven een indicatie in welke mate jij nu onderdelen/thema’s die hier mee te maken hebben in balans hebt. Of juist waar je nog kunt ontwikkelen.

Dit gaat verder dan de basiscursus Grip op je energie. Hiervoor heb ik een verdiepend programma ontwikkeld ‘Leef vanuit jouw kern’. In 3 maanden gaan we op individuele basis, dus wat JIJ nodig hebt, samen met anderen die tegelijkertijd het programma doorlopen JOUW route samen stellen. De route zodat jij meer vanuit jouw kern gaat leven. Er zijn heel veel tools en technieken waaruit we samen kiezen (je krijgt er 2 invididuele sessies met mij bij!) welke het beste in te zetten zijn. We gebruiken hierbij namelijk jouw schema met de 16 vragen; waar kun jij nog iets ontwikkelen, leren, toevoegen, weglaten om meer vanuit jouw kern te leven!

In gezamenlijke vraag en antwoordsessies ontmoet je de anderen, ontdek en leer je ook door vragen die anderen stellen. Maar onderling kunnen jullie verschillende tools toepassen, omdat die net zijn wat jij nodig hebt. Het is dus niet een lineair programma van A, via B naar C en zo verder. Maar helemaal afgestemd op wat JIJ nodig hebt! Misschien eerst D, dan A en hoef je B dan niet eens meer te doen!

Meer weten? Lees hier alles over het verdiepend programma van 3 maand Leef vanuit jouw kern. En mail me voor een afstemgesprek om samen te kijken of dit nu is wat jij nodig hebt!

ans@studiosprankel.info