Hopen op de shift

Als maar net dat ‘ene’ wordt geshift, dat is wat mijn klanten zeggen. Ze hebben het al prima voor elkaar. Voor hun bedrijf loopt een traject bij een businesscoach of is afgerond; ze weten HOE ze hun bedrijf in (gaan) richten.

Ze weten wat ze aanbieden en voor wie. Ze voelen zich er helemaal klaar voor.

Maar net dat ‘ene’ zit er nog tussen.
Ze komen er niet omheen, niet doorheen, er is geen workaround; op een onbewuste laag loopt het ergens op vast. En juist daar komen ze zelf niet bij.

Opgebouwde energie

Je kunt je voorstellen dat links een enorme energie is opgebouwd, verzameld. Alles wat al is geprobeerd, geïnvesteerd, gewenst, gefrustreerd is aan energie voelbaar.

Dan als je richting rechts kijkt, in het midden een dam. Een dikke gel. Een obstakel.

Onzichtbaar, maar wel een soort van voelbaar.
Ze weten niet wat, maar ze weten dat er iets tussen dat linker en het rechterdeel is. Rechts zit het gáán. De klanten, de flow, de logica.

Maar daar kunnen ze niet bij. Door dat wat in het midden de boel ophoudt.

Ze zitten er helemaal klaar voor. De energie van de linkerkant is helemaal opgebouwd.

De ballon

Deze keer willen ze niet dat het, als de ballon op het feestje waar niemand opdaagd, langzaamaan leegloopt. Ze willen het vastzitten doorprikken, als de feestballon waar vrolijk de confetti uitspat. Waarmee ze in dat rechterdeel belanden.

Toe aan deze shift? Ik help purpose driven entrepreneurs die op dit punt zijn beland. 1 : 1, 1 maand, 1k.
Wil je meer info of kennismaken, voel je welkom een berichtje te sturen. Ik kan je een overizcht sturen wat we gaan doen, hoeveel uren begeleiding, wat je aan voorbereiding hebt te doen.
En wat je aan nazorg krijgt. Het is namelijk niet zo maar wat, wat er kan gebeuren bij zo’n shift. Veel mensen herkennen zelfs een vorm van (spier)pijn.

Ik werk altijd met even afstemmen of jij en ik op dit moment de juiste match zijn hiervoor, via een online kennismaking.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!