Hoe ontdekte ik dat ik Woordfluisteraar ben

aka ultiem ja zeggen aan mezelf

Als Woordfluisteraar heb ik de gave de energie van woorden te kunnen ‘verstaan’ en help dit bij mensen in hun bewustzijn te brengen. Ook de richting waar die energie op gaat merk ik hierbij op.
Ik vertaal hoe dit intern bij iemand werkt, waarbij het meestal gaat over waar het je vastzet bij de dagelijkse dingen of in je werk/bedrijf.
Dit gaan we doorbreken, zodat ruimte komt stappen te zetten waarbij je oorspronkelijke persoonlijkheid beter tot uiting komt.

Ontdekking
Ik merkte dat mensen heel snel het vertrouwen en de ruimte voelden hun ‘verhaal’, struggels ed. tegen mij aan te houden. Als ik ze ‘op straat’ tegen kwam, en daarna benaderden ze me expliciet of ik even tijd had, omdat ze het zo fijn vonden nieuwe inzichten te krijgen.

Daarbij merkte ik in mijn lijf een gewaarwording (seintje) bij bepaalde woorden. Dit seintje kwam bij de betekenis, maar juist ook de lading van een woord, opmerking, zin, thema. Ik voel als het ware waar het stokt of welke kant het je op brengt.

Bovendien plopte dan een vraag in mijn hoofd op. Dat zijn precies de vragen die hen verder hielp, inzicht bood, een nieuw perspectief bracht. Dit zijn vaak vragen die in eerste instantie heel onlogisch lijken. Zo onlogisch dat ze er nog nooit eerder aan gedacht hadden. Of van iemand aangereikt hadden gekregen.

Aanbod creëren
Ik was in 2015 al een coachpraktijk (voor HSP kids waar ik op dat moment een boekje voor aan het schrijven was) gestart. En ik dacht, wat als ik nu een aanbod creëer voor volwassenen, waarbij ik deze gave die ik heb ga aanbieden?
Om een omschrijving te kiezen, noemde ik mezelf woordfluisteraar. Inmiddels richt ik me juist vnl. op vrouwen 35-55 jr.

Innerlijke blokkade
Goed om te weten: de specifieke woorden, die mensen bewust of zelfs onbewust zeggen, vormen het verhaal dat ze leven. Bepalen waar ze vastlopen. Zorgen ervoor dat ze in een soort loop terecht komen, waarbij telkens bevestigd lijkt te worden dat dat het enige verhaal is dat voor hen is weggelegd.

Hierbij kan het zijn dat je brein fonetisch luistert en dit kan wat anders zijn dan je eigenlijk bedoelt. (Zie de post over ‘Het kan toch niet of het kant toch niet.)

Je gehoord voelen

Wat ik dus deed, in de energie zeg maar, is het het ultiem ‘ja’ zeggen aan mezelf door te erkennen dat ik iets kan waar mensen mee geholpen zijn. En dit bekrachtigen door hier aanbod op te formuleren en aan mijn site te hangen 🙂
De bevestiging van klanten dat ze hier ook nog eens heel blij mee zijn is mooi en extra.

Dit is trouwens ook een boodschap die ik graag uitdraag; het heeft te maken met wat we allemaal ultiem willen; gehoord worden. De snelste ingang is door jezelf gehoor te geven. Dan ben je immers niet afhankelijk van een ander (die wil misschien niet, kan t niet zien, is al overleden..)

Raakvlakken
Mensen vragen vaak of ik werk met gidsen of een medium ben; nee.
En of het gaat om systemisch werken; daar heeft het raakvlakken mee. Het is maar net welk verhaal er speelt. Je hebt dit verhaal aangenomen (hier komt syst. werk bv om de hoek) of zelf gecreëerd (dan meer raakvlakken met innerlijk kind werk, trauma verwerking, HSPcoaching, enz.)

Zelf ervaren?
Ten slotte; wat ik vaak doe en nu ook aan jou: aanbieden dat ik een korte sessie kan doen om te woordfluisteren op je worstelwoord. Iedereen heeft worstelwoorden (ja dit heeft raakvlakken met schaduwwerk); iets dat je niet wit zijn of echt NIET genoemd wilt worden of een thema waar je mee worstelt. Hier kunnen we via beeldbellen even tijd voor inplannen, krijg je helemaal mee hoe ik werk. Klik hier om een moment in te plannen in mijn online agenda.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!