Hoe ik leef vanuit mijn kern; van verkramping naar ontspanning

Hoe dan he, vooral HOE dan?
Hoe kom je weer tot jezelf.

Hoe blijf je daarbij als je in contact bent met anderen.

Ik herken dat ook natuurlijk!

Bijvoorbeeld nog deze week.

Ik en mijn ego 😉 waren op route om 25 januari (2021) te starten met mijn prachtige programma Leef vanuit jouw kern. Ik weet wat het kan bieden, want ik heb het al met een groep mooie vrouwen mogen ‘testen’. En hun reacties waren heel positief!

En: ik weet mijn waarde!

Maar, er is ook zo’n vraagje. Zo’n heel klein vraagje in mij. Gaat het lukken 25 januari te starten met een volgende ronde waar 10 vrouwen in stappen?

En je leest het goed; het is geen vraag. Er ligt een oordeel in. Want waar komt überhaupt zo’n vraag vandaan??? Waarom stel ik die vraag?

Als ik in vertrouwen ben, en blijf. Als ik leun in overvloed. En kan rusten in dat wat ik te bieden heb, precies terecht zal komen bij de mensen die dit nodig hebben. Dan komt die vraag niet.

Ook bij mij vraagt dat oefening.

Ook bij mij wil mijn ego ook van alles.

Dus het houdt vast aan een datum. Een plan. Een gekozen werkwijze.

Maar ook ik, mag onderweg blijven voelen; zit ik nog op de goede weg. Is dit voor nu ook de juiste manier? Is er nog steeds die ja! Juist nu ook in deze bijzonder tijd van opnieuw een lockdown met alle stress en uitdagingen die het aan zoveel mensen vraagt.

En die is er. Er is de ja dat ik zo veel te bieden heb. Daar heb ik totaaaaal geen vragen over!

Mijn vraag gaat over; vind ik mij een onderneemster. Ik heb toch een bedrijf. Dat gaat over klanten en winst en het bedrag onder de streep….

En precies dat is waar ik zo’n strijd mee heb. En ja, daarom gaat er zo veel energie naar toe! Want strijd wil ‘gevoed’ worden.

Strijd vraagt om medestanders, erkenning. Strijd wíl gestreden worden.

Bijna alsof strijd een eigen identiteit is!

Ik kies.

Opnieuw.

Voor het loslaten van strijd.

En het terugstappen in mijn energie.

Mijn energie is niet van strijd.
Mijn energie, wat bij mijn kern past is, harmonie.

Vloeiend. Uitreikend. Uitnodigend.

Daar zet ik een aantal kwaliteiten bij in.

En dingen die ik graag doe zoals schrijven, webinars geven, coachen.

Dus ik leg uit dat ik er ben. En wat ik doe.

Jou uitnodigen weer te leven vanuit jouw kern! Ben je er zo aan toe?

Had je heel graag de 25e willen starten met mijn 10-weeksprogramma Leef vanuit jouw kern, dat kan nog steeds! Maar dan waarschijnlijk niet met 10 vrouwen tegelijk 🙂 Wil je een week later starten, of een maand, dat kan ook!

Met 1 simpele aanpassing is het hele programma individueel te volgen. De Q & A’s kunnen gewoon gezamenlijk blijven. Het was namelijk al de bedoeling dat iedereen haar eigen route in dit programma kiest (met ondersteuning van mij) en dat daarbij gezamenlijke momenten waren om vragen te stellen en verdieping aangeboden te krijgen. Dat blijft!

Wat een opluchting, dat 1 simpele aanpassing zo veel strijd in mij kan opheffen 🙂

Terwijl ik de beslissing neem de datum los te laten en de vorm dat het alleen succesvol kan zijn als ik start met x vrouwen tegelijk (je kunt het immers prima in individuele vorm volgen!) en weer terug te keren naar mijn kern, stroomt de Begeisterung terug in mijn lijf.

Van verkramping naar ontspanning.

Dan is het waar ik voel dat ik leef vanuit mijn kern. En dat is wat ik jou ook kan leren.

Voel je welkom! Stuur me een berichtje met je vraag ans@studiosprankel.info

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!