Her-inner je essentie

Het patroon, de dynamiek, de schijnbaar onontkoombare situatie waar ik inzit. Het geeft leiding, of meer ervaar ik het als sturing, hoe gruwelijk ik dat ook vind. Houvast, ook al is het juist niet wat ik vast wil houden; het geeft wel richting.Juist door er telkens tegen te blijven vechten, blijft het aandacht vragen.

Energievreter

Ik richt me op wat ik zoooo graag NIET wil. Het veranderen van dit, vraagt een verandering in mij. Maar, wat ik doe (meestal deed tot nu toe) is proberen het ‘voor’ te zijn. Te slim af te zijn als het ware. Met alleen maar de negatieve uitkomst dat ik mezelf niet slim genoeg vind. Alle pogingen het te veranderen lijken me alleen maar meer te wijzen op mijn onvermogen, mijn onkunde, mijn gebrek aan motivatie, oplossingsvindingrijkheid, daadkracht.

Lage trilingsfrequentie

De laatste zin teruglezende, daar spat de lage vibratie van af. Ik voel me ook in lage vibratie. En dat maakt het extra vervelend, want het is een vibratie die ik ook zo niet bij mij vind passen. Ik heb me daar aangepast, mijn vibratie, mijn trillingsfrequentie aangepast.

Mijn eigen trilligsniveau

Terug naar mijn frequentie, naar hoe ik eigenlijk wil zijn. (Ik train mezelf dat ik dit in no-time kan. )

Ik weet dat die ander daar ook heel positief op reageert. Dat het eigenlijk veel meer toevoegt, helpt in deze situatie. Dan is er liefde, flow, moeiteloosheid. En een veel fijner gevoel. Ik vind het heel fijn op mijn eigen trillingsfrequentie! En het maakt dus een fijnere interactie met die ander.

Ik weet dat de situatie zich gaat voordoen, maar ik verzet me er niet tegen. Al wat ik doe is in mijn eigen frequentie (proberen te ) blijven. Die wordt opgepikt. Gespiegeld, het resoneert heel anders.

Dus vandaag ga ik extra opmerkzaam zijn; ben ik in mijn vibratie, ben ik mezelf, kan ik vanuit mijn werkelijkheid zijn, er zijn, reageren. En waar ga ik er bij weg, schiet ik er van af.

Herken je dit bij je zelf, wanneer je wel of juist niet in je eigen trillingsfrequentie zit? (Of je jezelf voelt, je je senang voelt, je in verbinding bent met je hogere zelf, of hoe je dit ook noemt/ervaart)

Tipje van de sluier, ik ben ondertussen bezig met iets heel gaafs, dat hier precies over gaat: Her-inneren je essentie. Wil je nu alvast meer info, mail me dan!! ans@studiosprankel.info Meer info volgt binnenkort!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!