Grip op je energie

Voel je je opeens down, terwijl je net nog zo vrolijk was? Voel je je soms gesloopt nadat je bij iemand was? Is de vakantie voor jou als HSP juist vaak niet ontspannend? Waarom is dat? Wat is er gebeurt?

En vooral, hoe kun je dat een volgende keer voorkomen, of er tijdens en nadien anders mee omgaan?  

Leer in 3 weken ‘Grip op je energie’ te krijgen:

* Je leert je eigen energie goed stevig neer te zetten, zodat dingen je minder kunnen raken.

* Je leert energie die je hebt opgepikt van anderen weer los te laten.

* Je leert hoe je jezelf meer kunt ‘afschermen’ zodat er minder binnenkomt.

* En je gaat aan de slag met de keuzes die je hier kan maken. Zelf kunnen kiezen geeft ook het gevoel dat je er grip op krijgt, meer zelfvertrouwen, steviger staan! 

Een fijn ontspannen kort programma waar je je hele leven plezier van hebt!

Om het voor iedereen mogelijk te maken dit programma te volgen, is de prijs slechts 39,95 euro! (incl BTW) ! 

(Let op; als je via de link betaald, stuur me dan ook een mail met dat je dit besteld hebt met je naam, adres, woonplaats, en je bankrekeningnummer. Als er dan iets fout gaat, kan ik het volgen. Er wordt gewerkt aan een automatisch systeem)

Je krijgt

  • 3 weken lang, iedere 4 á 5 dagen automatisch een mail met daarin opdrachten en
  • 4 zeer effectieve oefeningen via een audio of video-opname
  • handvatten om zelf telkens weer in je eigen energie te stappen, je op te laden aan je eigen energie en indrukken/energie van anderen los te laten
  • Bestellen klik hier. 

 Er zijn een aantal terugkerende vragen van mensen die overwegen deze training te kopen:

De prijs is maar 39,95 euro (inclusief BTW zelfs) is dat niet erg laag, krijg ik wel kwaliteit en inhoud voor dat bedrag?
Andere diensten van mij kosten beduidend meer. Bijvoorbeeld de Business Breakthrough is 555 euro. Dit keer wil ik zo laagdrempelig mogelijk iets organiseren voor zo veel mogelijk mensen. Je krijgt wel degelijk veel inhoud en oefeningen waar je hele leven wat aan hebt! 

Zelfs al zou maar 1 van de 4 oefeningen nieuw voor je zijn of ‘het hem voor jou doen’ dan heb je dus voor minder dan 40 euro super waardevolle oefeningen die je altijd kunt toepassen, waarmee je dus grip hebt op je energie!

Ik heb al zo veel dingen geprobeerd, ik ben nu eenmaal zo sensitief, wat maakt het dit keer anders?
Zelfs van mensen die al meerdere cursussen hebben gedaan, bezig zijn met energiewerk, krijg ik te horen dat ze dit nog nooit hebben gedaan. En voelen de energie weer heerlijk in zichzelf, voelen dat ze meer energie krijgen.

De vier verschillende oefeningen zijn zo samengesteld dat ze los van elkaar en opeenvolgend zijn te gebruiken. Ook leg ik uit op welk moment je het beste die specifieke oefening kan doen voor maximaal resultaat.

Wanneer doe ik de opdrachten of oefeningen het best?
Ik leg in de mails/per oefening uit wanneer het het meest effectief is de oefeningen toe te passen. Sommige vlak na het opstaan, andere juist voor het naar bed gaan. Maar je kunt ze ook gewoon toepassen op de momenten dat je er behoefte toe voelt.

Okay, ik wil leren Grip op mijn energie te krijgen en houden en bestel het programma. Klik hier. 

Andere deelnemers volgden Grip op je energie al live bij mij op de praktijk, via een on-line livestream of keken die livestream later terug. Net als jij dit programma nu ook in je eigen tijd doet. Wat zij aangaven over Grip op je energie:

  • Ik doe al cursussen in energiewerk, maar dit is totaal nieuw voor mij. Ik voel mijn hele lijf tintelen, heerlijk!
  • Het is heel fijn om nu te starten vanuit mijzelf!
  • Ik merk dat de oefeningen heel veel impact hebben, ik werd er eerst moe van. Blijkbaar is het nodig deze oefeningen vaker toe te passen, want er mag nog heel veel meer opgeruimd en opgeschoond worden! Dank je Ans!

Wil jij ook Grip op je energie krijgen en houden! Bestel dan dit 3 weeks programma om in je eigen huis, tuin, vakantieplek te volgen.

Bestellen kan hier.