Basiscursus HSP Grip op je energie

Heb jij al grip op je energie? Of lijkt het telkens als los zand door je vingers te glippen en voel je je al snel moe en leeggezogen?
Wellicht herken je als sensitieveling dat je je opeens down kunt voelen bij een ontmoeting, terwijl je net nog zo vrolijk was!

Bestel de Do It Yourself variant voor 79 euro via deze link. (! Let op, zet je e-mail zonder @ teken bij de overboeking erbij, dan weet ik waar ik de training naar toe mail). Het is een Do It Yourself, omdat je het in je eigen tijd doet, en mij de antwoorden van bv invuloefeningen niet hoeft te mailen ;-) 

Heb je hier ook mee te maken:

Voel je je soms gesloopt, nadat je bij iemand was?

Merk je dan een bezoek aan een grote winkel je leeg trekt?

Neem je toch weer die taak aan, terwijl het niet echt past bij wat jij goed kan of je agenda?

Of deze; is de vakantie voor jou als HSP juist vaak NIET ontspannend!

Waarom is dat? Wat gebeurt er telkens bij jou?

En vooral, hoe kun je dat een volgende keer voorkomen, of er tijdens en nadien anders mee omgaan?  

Leer in 3 weken ‘Grip op je energie’ te krijgen:

* Je leert je eigen energie goed stevig neer te zetten, zodat gemoedstoestanden van anderen je minder kunnen raken.

* Je leert energie die je hebt opgepikt van anderen weer los te laten.

* Je leert hoe je jezelf meer kunt ‘afschermen’ zodat er minder binnenkomt.

* En je gaat aan de slag met de keuzes die je hier kan maken. Zelf kunnen kiezen geeft ook het gevoel dat je er grip op krijgt, meer zelfvertrouwen, steviger staan! 

Kortom: Een fijn ontspannen korte cursus waar je je hele leven plezier van hebt!

Investering:

Om het voor iedereen mogelijk te maken deze cursus te volgen, is de prijs slechts 79 euro! (ex. BTW) voor de Do It Yourself, volledig online variant. (Klik hier voor betaallink)(! Let op, zet je e-mail zonder @ teken bij de overboeking erbij, dan weet ik waar ik de training naar toe mail)

Je krijgt bij de Do It Yourself-variant:
  • 3 weken lang, iedere 4 á 5 dagen automatisch een mail met daarin opdrachten en
  • 4 zeer effectieve oefeningen via een audio of video-opname
  • handvatten om zelf telkens weer in je eigen energie te stappen, je op te laden aan je eigen energie en indrukken/energie van anderen los te laten
  • Bestellen klik hier. 

FAQ:

De prijs voor de DIYvariant is maar 79 euro is dat niet erg laag, krijg ik wel kwaliteit en inhoud voor dat bedrag?
Andere diensten van mij kosten beduidend meer, bijvoorbeeld een Doorbraaktraject of HSP- begeleiding. Dit keer wil ik zo laagdrempelig mogelijk iets organiseren voor zo veel mogelijk mensen. Je krijgt wel degelijk veel inhoud en oefeningen waar je hele leven wat aan hebt! Lees vooral ook wat het anderen bracht, verderop op deze pagina!

Zelfs al zou maar 1 van de 4 oefeningen nieuw voor je zijn of ‘het hem voor jou doen’ dan heb je dus voor een paar tientjes super waardevolle oefeningen die je altijd kunt toepassen, waarmee je dus grip hebt op je energie!

Ik heb al zo veel dingen geprobeerd, ik ben nu eenmaal zo sensitief, wat maakt het dit keer anders?
Zelfs van mensen die al meerdere cursussen hebben gedaan, bezig zijn met energiewerk, krijg ik te horen dat ze dit nog nooit hebben gedaan. En voelen de energie weer heerlijk in zichzelf, voelen dat ze meer energie krijgen.

De vier verschillende oefeningen zijn zo samengesteld dat ze los van elkaar en opeenvolgend zijn te gebruiken. Ook leg ik uit op welk moment je het beste die specifieke oefening kan doen voor maximaal resultaat.

Wanneer doe ik de opdrachten of oefeningen het best?
Ik leg in de mail/per oefening uit wanneer het het meest effectief is de oefeningen toe te passen. Sommige vlak na het opstaan, andere juist voor het naar bed gaan. Maar je kunt ze ook gewoon toepassen op de momenten dat je er behoefte toe voelt.

Andere deelnemers volgden Grip op je energie en dit was hun reactie:

  • Mimi Mas uit België: Ik wil iedereen die het moeilijk heeft met zijn energie en er zelf geen grip op heeft deze lieve vrouw aan raden, wat voor mij begon als een ik zie wel training veranderde toch enorm veel in mijn leven […] bedankt Ans, moest dit al veel eerder ondernomen hebben
  • Ik doe al cursussen in energiewerk, maar dit is totaal nieuw voor mij. Ik voel mijn hele lijf tintelen, heerlijk!
  • Het is heel fijn om nu te starten vanuit mijzelf!
  • M. E. uit Z: Ik merk dat de oefeningen heel veel impact hebben, ik werd er eerst moe van. Blijkbaar is het nodig deze oefeningen vaker toe te passen, want er mag nog heel veel meer opgeruimd en opgeschoond worden! Dank je Ans!

Wil jij ook Grip op je energie krijgen en houden! Bestel dan dit 3 weeks programma om in je eigen huis, tuin, vakantieplek te volgen.

Kom je uit het buitenland en herkent jouw bank de mijne niet, je kunt ook via mijn bankrekeningnr betalen. Info staat hier.

Op al mijn producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Afname betekent dat je ook op mijn e-maillijst wordt geplaatst. (Daar kun je je met 1 klik weer van verwijderen, maar ja, dan mis je wel tips, blogs die aanzetten tot bewustzijnsverruiming en aanbiedingen!)

Investering:

Om het voor iedereen mogelijk te maken deze cursus te volgen, is de prijs slechts 79 euro! (ex. BTW) voor de Do It Yourself, volledig online variant. (Klik hier voor betaalllink)(! Let op, zet je e-mail zonder @ teken bij de overboeking erbij, dan weet ik waar ik de training naar toe mail)