Met als doel ontspannen, oordeelloos & onbelemmerd in verbinding met jezelf te worden, ook tijdens contact met anderen

Waar gaat het traject over:

Als je ontspannen, oorddeelloos (over jezelf ook !) & onbelemmerd aanwezig kunt zijn, is er minder miscommunicatie, snap je je kwaaltjes en vermoeidheid. En ga je je eigen verhaal leven en niet het verhaal van een ander dat onbewust in jouw leeft. Het traject heeft als effect minder ‘gedoe’ bij jezelf en met anderen.

Gaat dit traject werken voor mij?

Je gaat begrijpen waarom je zo veel ruis op de lijn merkt; als het gaat om je eigen intuïtie, kwaaltjes, je innerlijke belemmeringen. Ook bij de communicatie met anderen; wat maakt telkens dat goede intenties en begrip zo’n eind uit elkaar liggen en ontdek hoe je dit kunt veranderen.

Met de nodige aardsheid, humor en warmte.

Wat houdt het traject in:

Inzichten; je leert fundamentele theorieën en praktische tools.

Ik leg uit welk ‘systeem’ op je achtergrond draait en welke praktische keuzes je kunt maken uit de opties die je daar bij hebt.

Hot seat: ervaar hoe ik reverse engineering toepas bij onbewuste verhalen die voor innerlijke belemmeringen zorgen

Q & A; breng je vragen in en ontdek van anderen.

Wat ga je leren:

Hoe je gegrond en zelfverzekerd aanwezig kunt zijn. Hiermee ontdek je steeds meer ontspanning in je dagelijks bestaan en dat je dit kunt zijn in contact met anderen.

Je ontdekt hoe je oorddeelloos met jezelf om kunt gaan en hoe je innerlijke oordelen en belemmeringen kunt aanpakken.

Na dit traject ben je je bewust van jouw plek en hoe je die onbelemmerd inneemt waarmee je de ruimte voelt aanwezig te kunnen zijn in verbinding met jezelf, met alles wat je bent. En hoe je in verbinding met jezelf blijft, ook in contact met anderen.

Samenvattend ga je ontdekken hoe je ontspannend in verbinding met jezelf gaat leven.

Praktische info:

We gaan 4 weken lang met elkaar aan de slag; iedere week een live training met aansluitend Q & A. Deze is terug te kijken.

Start 4 juli 9.00 uur.

Investering pilotprijs. Stuur me bericht bij interesse