Ga jij als ondernemer al VOL-UIT? do 22-10

Als ze is uitgesproken, bijt ze op haar lip, zakt ze onderuit, verliezen haar ogen hun glans en kijkt ze weg in de verte. Ze heeft me zojuist verteld over wat ze eigenlijk het liefst wil doen in haar bedrijf. Het lijkt alsof ze er zelf van geschrokken is dat ze het heeft uitgesproken.

Haar lichaam geeft aan dat ze het idee ter plekke verlaat. Door het onderuitzakken gaat ze letterlijk uit haar plek, uit haar energie. De energie die past bij haar prachtige idee.

Wat gebeurt er IN haar? Welk verhaal speelt zich nu af in haar hoofd dat haar bijna letterlijk afstand doet nemen van dit idee?

Want van wat ik hoor denk ik, wauw, wat een gift voor de wereld! Wat zouden veel mensen zich hier graag door willen laten uitnodigen. Haar energie willen volgen en daar blij van worden. Echt een toevoeging voor velen in hun dagelijks bestaan!

Maar ik zie aan haar reactie dat ze nog niet durft/doet/gaat als ze zo ingezakt blijft zitten.

Ik zie het zo vaak;  vrouwen die gaan ondernemen, maar dan niet voluit gaat. Vol – uit in de zin van UIT hun oude gedachten, ideeën. Nog niet UIT oude patronen kunnen gaan die hen tegenhouden in hun ondernemerschap.

Terwijl ik denk; toe dan. Ga dan! Laat zien dat je er bent. Dat JIJ dat te brengen hebt. De wereld heeft ‘nood aan jou’!

Ze maken dus eerst een stap, maar in no-time zetten ze het uitstappende been weer terug. Terug in

 • Ik weet niet of de wereld wel op mij zit te wachten.
 • Ik weet niet welke waarde ik geef via mijn producten, dus vragen ze maar een heel laag bedrag welk eigenlijk niet fijn voelt.
 • Ik weet niet wat ik zal doen als een mogelijke klant dit aan mij vraagt (want ik heb nog geen ervaring).
 • Ik weet niet hoe ik met dat om zal gaan, want ik wil niemand voor het hoofd stoten.
 • Ik weet niet welke route ik zal volgen, want ik ben er nog nooit geweest.
 • Of ik houd me maar een beetje rustig, want ik ben ergens nog ‘bang’ voor het mogelijk commentaar wat ik van familie of vrienden verwacht.

Ga voluit; ga er volledig uit, al die onhandige angsten, verhalen! Maar blijf IN jouw zelf. Blijf IN je energie. Blijf IN je intentie. Blijf IN jezelf geloven!

Ergens leeft nog zo’n oud verhaal (Calvinistische inslag) dat we ‘ergens moeite voor moeten doen’. En op één of andere wijze vindt dit de weg naar een verhaal in jouw hoofd: ik moet moeite voor iets doen.

Het is wellicht niet eens het geval dat dit ‘verhaal’ niet klopt; ik wil je uitleggen dat dit verhaal überhaupt niet nodig is!

Ik heb bij mijzelf gekeken naar wat mij super eenvoudig afgaat. Wat ik fantastisch vind om te doen. Waar ik anderen wel eens mee hielp en zij heel blij werden van dit wat ik deed/kon. En ik gaf het de naam Woordfluisteren: ik help je helder te krijgen waar jij voor je gevoel op vastzit en help je dit doorbreken. Ik heb hier al tientallen mensen mee mogen helpen. Gewoon door mijn eigen energie te  volgen, in mijn eigen energie te blijven.

Het. Kan. Echt.

Als jij hier ook een verlangen in voelt. Als dit met jou resoneert, voel je welkom op mijn speciale bijeenkomst voor ZP’ers (ZZP’ers) op donderdag 22 oktober. Naast diverse oefeningen om jezelf te gronden/aarden, bij jezelf te blijven en loslaten wat jou niet dient, gaan we in op wat ik hierboven beschrijf: IN jouw energie gaan staan en dit UITdragen in jou diensten/producten en bedrijf.

INvestering is 77 euro ex BTW.

Wat haal je hier UIT:

 • Nooit meer twijfel of wat jij wilt aanbieden wel ‘iets is waar mensen op zitten te wachten’. Je kiest vanaf 22 oktober wat bij jou past en je voelt het als het ruis is. Follow the energy.
 • Omdat het zo dicht bij jou ligt, wordt het steeds makkelijker aan anderen te vertellen wat je doet. En ga je steeds makkelijker je aanbod doen wanneer je merkt dat die ander ‘nood heeft aan wat jij biedt’. Je straalt jouw energie uit!
 • Geen vervelend gevoel over dat je eigenlijk andere prijzen wilt vragen. Je gaat de prijzen vanaf nu bepalen waarbij de verhouding in balans is van dat wat jij brengt en de energie die het jou kost met wat de klanten aan resultaat ervaren. Happy businessowner, happy costumers.
 • Door IN jouw energie te blijven en vanUIT jouw energie te ondernemen, voelt het fijn, stevig, vertrouwd, moeiteloos. En vooral logisch. Dit straalt door in jouw presence en daarmee raak jij jouw doelgroep.
 • Je gaat merken dat angst welke jou nu nog tegenhoudt, steeds minder bepalend is. Je gaat ‘andersom’ werken; heel dicht starten vanuit wat je wel fijn vindt. Wat wel bij jou past. Daarmee vergroot je je zelfvertrouwen én je klantenkring!

Bonus: Je ontvangt ook de on-line training Grip op je energie (twv 39,95) in je mailbox.

Plek voor maximaal 5 vrouwen!

Praktisch; we komen samen bij mij op de praktijk in het zuiden van Friesland (vlakbij Wolvega). Er is voldoende ruimte om afstand te houden.

We starten 10.00, einde 12.30 uur. Tip breng je lunch mee, kunnen we hier nog even nakletsen. Ik sluit af om 13.00 uur.

Of je maakt een ontspannen wandeling in de prachtige omgeving hier. Op loopafstand is een heel klein bosje (het zgn Fluisterbosje) waarin je niet kan verdwalen =)

Breng vooral je laarzen of wandelschoenen mee. Als het maar enigszins kan doen we een deel van de training buiten in onze tuin/weilandje (vaak nat gras).

Ben je geïnteresseerd dan gaan we van te voren even kort beeldbellen om kennis te maken.

Stuur me een mail als je 22 oktober IN jouw energie wilt leren stappen, om hiervanUIT te gaan ondernemen ans@studiosprankel.info

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!