Experience Evening 1 september

Experience evening; ervaar hoe het voelt om te leven! Vrijuit. Onbeperkt! Bevrijdend! En merk op wanneer het gaat stoppen met die levensstroom. (Bring a friend 4 free!)

(Je weet al voldoende en wil meteen je ticket bestelllen, klik hier.)

Weet je nog hoe het voelt als je bruist van energie? Lekker aan de gang vanuit flow. Alles lijkt te lukken! Of ben je juist vaak moe en voel je je energetisch leeggezogen? Weet je nog niet goed hoe je grip kunt houden op je energie?

Doe mee met de Experience Evening! Ik laat je op heel simpele wijze voelen hoe die levensenergie voelt. Dat die in jou zit. Dat je erbij kunt en dat je deze kunt voelen! En: hoe het voelt als je er van af begint te wijken. Als je dat leert opmerken, kun je sneller bijsturen!

Wellicht benoem jij het niet als levensenergie, maar begeisterung. Of flow. Of dat je dan sprankelt! Het gaat om die fijne energie dat je moeiteloos gaat! Doet. En van alles lukt ook nog!

Weet jij hoe je dit gevoel in no-time (ja binnen 5 minuten) weer kunt voelen?

En er telkens naar kunt terugkeren.

En er steeds beter bij blijven.

Zodat je steeds meer van daaruit kunt doen, zijn, ondernemen, léven!

Ik neem je tijdens deze expercience mee om jouw levensenergie (weer) te ervaren!

Weer contact maken met jouw energie, onbeperkt er toegang tot hebben, lijkt je dat ook zo heerlijk!

Dit levert deelname aan de experience je op:

Ik laat je ervaren hoe het voelt als je vrijuit kunt bewegen heerlijk in je eigen energie! Heerlijk als het voor jou al heel lang geleden is dat je dit ervaren hebt!

Aanvullend laat ik je ervaren wat er in je lijf gebeurt met die energie als er ‘beperkende’ gedachten opkomen, die je uit deze fijne levensenergie halen.

Dit moment echt bewust worden helpt je om hier alert op te worden, zodat je er sneller mee aan de slag kunt gaan om dit te voorkomen. Of indien nodig, te kiezen het te willen doorbreken.

Daarmee krijg je tijdens deze expercience evening een super simpele maar zeer effectieve tool in handen om terug te keren naar jouw levensenergie zodat je telkens opnieuw vandaar uit kunt doen, ontdekken, zijn, ondernemen!

Bovendien gaan we een aantal tools uit mijn training Grip op je energie herhalen. Want ik weet dat je het nodig hebt die tools toe te passen, maar dat je het veel te weinig doet! (Het is niet een voorwaarde dat je deze training hebt gevolgd, maar de experience gaat je wel meer opleveren als je dat wel gedaan hebt.)

Je zult je na deze avond heerlijk ontspannen voelen. Opgeladen. En weer ruimte en mogelijkheden zien en voelen. Het wordt een heerlijke experience!

Praktisch:

Zet de datum vast in je agenda; 1 september 2020, on-line, we starten 19.00 uur tot 21.00 uur.

We gaan on-line via zoom, interactief elkaar ontmoeten en uiteraard je eigen levensenergie ervaren!

Zo doe je mee:

Optie A (ex-)deelnemer Grip op je energie

Voor klanten die mijn programma Grip op je energie hebben besteld (slechts 47 euro ex btw) is deelname GRATIS plus; je mag een vriend(in) gratis meebrengen! De training Grip op je energie geeft je mega effectieve tools om snel, effectief en terugkerend goed voor je sensitieve aard te zorgen. En dat ontbreekt er nog wel eens aan! Dus eigenlijk een must have om te must do; zorgen dat je grip krijg op je energie!

Helemaal voor missie onderneemsters; zij die hoogbewust hun missie leven om anderen te helpen. Zorg dat je zelf stevig staat. Verzorg jouw prachtige energie!

Daarom alleen al deze Experience Evening; nog even kort herhalen van de oefeningen uit het programma Grip op je energie. Live ter plekke meedoen is heerlijk!

Ervaar je mee? Heb je Grip op je energie al bij mij gevolgd, mail me ans@studiosprankel.info om gratis deelname voor jou en je vriend(in) in orde te maken.

Optie B los ticket

Heb je niet het programma Grip op je energie t.w.v. 47 euro gevolgd (dat kan, maar je haalt er meer winst uit als je van te voren dit 3 weeks programma al wel hebt gevolgd) dan is ticket voor deelname aan de Experience Evening 17 euro en mag je ook een vriend(in) gratis ‘meebrengen’. Hij/zij kan dan via link die ik stuur deelnemen op eigen locatie.

Bestel hier je ticket voor 17 euro ex btw en vergeet niet mij een e-mail te sturen zodat we toegang voor je vriend(in) kunnen regelen.

Experience evening; ervaar hoe het voelt om te leven! Vrijuit. Onbeperkt! Bevrijdend! En waar het gaat stoppen met die levensstroom.Getagd met energiehspmissieonderneming