Er mag iets nieuws ontstaan

Voor een grotere publiek. Meer mensen tegelijk kunnen helpen. Momenteel doe ik met name 1 op 1 coaching. Meestal via on-line. En dat bevalt zowel mij als de klanten heel goed.
Maar het voelt als dat ik toe ben aan de volgende stap; meer mensen bereiken. Meer mensen tegelijk bereiken en hun iets aan kunnen bieden om hun zwaarte lichter te maken.
Om vanuit gedoe naar ontspanning en mogelijkheden te komen.
Van vastzitten naar in vrijheid bewegen.

Daarvoor wil ik mijn kennis, inzichten, tools bundelen. Ik weet nog niet welke vorm het gaat krijgen. Een training, een zelfhulpboek. Wordt het een soort agenda of inspiratieschrijfblok met ruimte voor eigen notities?

Ik weet nog niet precies wat het voor vorm gaat krijgen. En ik weet nog niet precies de inhoud. Maar ik weet wel, vóél dat er een bundeling mag komen. Wat ik tot nu toe geleerd heb, bijgedragen, inzichten verkregen. Tools die ik zelf ontwikkeld heb, ingezet en hun nut hebben bewezen.

Bundelen om te kunnen dienen aan een groter geheel: uiteindelijk gaat het om frequentieverhoging op aarde.

Eén van mijn krachten / talenten is verheldering. Heel helder kunnen samenvatten, weergeven. Van wat soms zo eenvoudig voor onze neus staat. Maar ook van zaken die juist zo onbewust aansturen op de achtergrond.
Helderheid.
Zonder ruis.

Behalve de vorm, weet ik ook nog niet precies waar ik het over ga hebben (en waar niet!). Ik voelde zelf even een overweldigend gevoel van waar begin ik, wat moet ik er in zetten, wat, hoe, waar en dat dat dan heel veel is.

Tot ik bedacht; ook hier mag ik mijn kracht aanwenden, voor mezelf; helderheid creëren. Hoe kan ik de maximale helderheid krijgen over dit project.

En dat was te starten met de intentie, het verwoorden van het doel, voor wie en wat zij hier van gaan krijgen.
Dit is waar het om gaat.

Mijn intentie, gekanaliseerd via doel, doelgroep en resultaat.
Nu ik dit helder heb, zal ik eenvoudig kunnen beslissen van al mijn eerder blogs, tools, en wat ik maar bedenk dat ik in dit project kwijt zou willen, of het wel of niet bijdraagt aan deze intentie.

– word vervolgd –

#project #boek #training #schrijven #proces

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mis geen waardevolle tips om echt onbelemmerd te ondernemen!