E-mail consult

Klanten zeggen mij:

Ans ik weet niet waarom, maar dit is telkens wat gebeurt. Wat ik doe. Of wat me maar niet lukt om te doen.”  

Ik besloot; het mag anders!”  

Ik mag me weer meer mezelf voelen. Het mag anders. Het is nodig hier nu aandacht aan te besteden.”  

En wat doe ik, die Ans dan precies? Ik ga met jou op zoek naar dat wat maakt dat het zo gaat.

Want als je dat helder hebt, dan heb je het startpunt van hoe het anders kan.  Als je helder hebt waar hem de crux zit, dan kan dat an sich al zo veel ruimte bieden, dat het probleem ‘implodeert’.

Omdat het gezien is. Iets wil gezien worden. Iets mag worden aangeraakt. Iets zorgt er voor dat het nu zo roept, dat het gehoord wil worden.  

Net als dat jouw kind heel hard om iets kan roepen, omdat het gezien wil worden. En pas als jij de boodschap hebt begrepen, kan het roepen stoppen.  

Jouw lijf wil je iets vertellen, en begint steeds harde te roepen. Eerst wat spierpijn, later kun je letterlijk de stap niet meer zetten.  

Wat wil jou vertelt worden? Wat vraagt om aandacht? Wat mag vervuld worden? Erkent.  

Laagdrempelig kennismaking

Ik help je luisteren, de juiste vragen te stellen, in de juiste richting. Ik help je met datgeen wat gevraagd wordt; luisteren, vertalen, erkennen, aandacht geven. Daarom noem ik mij de Woordfluisteraar. Naast groepsprogramma’s en individuele begeleiding komen mensen vooral ook bij mij voor een Doorbraaktraject.

Wil je eerst even ‘kennis maken’, ‘aftasten’ wat ik jou kan bieden: een lage instap (qua financiën) mogelijkheid is je verhaal/vraag opstellen in maximaal een half A4. Ik bied je dan vragen en of feedback waar jij mee verder kunt.

Dit is de meer Do It Yourself / kennismakings mogelijkheid, waar jij al stappen uit kunt halen om te gaan doen. Kun je daarna voelen of er meer nodig is.

Ook via jouw mail ben ik in staat precies de kern eruit te halen, wat voor jou nu helpt om stappen in te kunnen zetten. Ik krijg telkens terug dat ik precies dat weet aan te raken, waar het om draait. Vervolgens is het aan jou welke stap je daarin gaat nemen! Dit kan alleen, maar ik wil je daar uiteraard ook bij ondersteunen.  

Zo werkt het aanvragen van een e-mailconsult:

a. Mail je vraagstuk (maximaal een halve A4!) naar ans@studiosprankel.info Voeg je adresgegevens en telefoonnummer toe.

b. Maak 27,50 euro incl BTW) over via deze link  en zet daarbij jouw e-mailadres en naam!

Ook via jouw mail ben ik in staat precies de kern eruit te halen, wat voor jou nu helpt om stappen in te kunnen zetten. Ik krijg telkens terug dat ik precies dat weet aan te raken, waar het om draait. Vervolgens is het aan jou welke stap je daarin gaat nemen! Dit kan alleen, maar ik wil je daar uiteraard ook bij ondersteunen.   Uit liefde Ans Rozendal Woordfluisteraar