Doorbraakdag 1:1

Het is genoeg!

Het is niet meer leuk, gezellig, fijn. Meer nog: het is voor jou op dit moment zwaar en het lijkt wel uitzichtloos, dat leven van je. Of je missie uitdragen in je bedrijf wat maar niet lukt. Je durft stappen niet te zetten. En als je het eens probeert, dan lukt het niet. Daardoor lijkt het alsof het niet anders KAN. Het oude liedje moet wel gezongen blijven, terwijl je zo graag anders wilt.

Juist als je het anders probeert en dat dat niet lukt, lijkt te bewijzen, dat het voor jou niet anders kan. Dat je in dit zware, stroperige, vastzitten moet blijven. Maar het voelt alsof er meer mogelijk moet zijn. Dit, deze plek, voelt niet alsof die bij jou past. Het telkens weer opleven, proberen, voelen van jouw wezelijkheid en dat het niet lukt dat neer te zetten, uit te dragen, weer vastlopen, frustratie, energie slurpend, twijfelen, onzeker worden; het kost allemaal zo veel energie!

I feel you! Ik weet hoe eenzaam het voelt. Dat je zelfs van alles hebt geprobeerd met andere coaches of trainingen. Misschien hielp het een stukje, maar het kwam niet tot de kern!

Doorbraak

Wat jij nodig hebt is een onomkeerbare doorbraak in je leven. Een doorbraak op het verhaal dat nu jouw leven vormt. Als je het echt gaat DOORBREKEN, ontstaat ruimte voor ontspanning, mogelijkheden. Voor een ander leven! Niet meer zwaar en stroperig. Niet meer je energie wijden, en verliezen, aan een verhaal dat je niet meer dient. Maar leven zoals bij jou past. Bij jouw gevoelige aard. Bij jouw verlangen, bij jouw talenten. Leven zoals jij wilt!

Review

Een klant van mij verwoorde het zo mooi wat ik doe:

Je eigen trillingsfrequentie Open en zorgzaam weet Ans precies de juiste snaar te raken, waardoor je gaat trillen zoals je bedoeld bent. (Sacha, kunstenares en moeder)

Resultaat

Jouw Doorbraaktraject met mij levert je op:

 • Heb je helderheid waar je op vastloopt (vastliep)
 • Ben je je bewust waar jouw energie naar toe ging.
 • Is jouw onbewuste verhaal in je bewustzijn gekomen. Daardoor begrijp je nu waarom je doet zoals je doet.
 • Met dit bewustzijn kun je inzien welke impact dit verhaal heeft op je dagelijks leven, je doen. En laten!
 • Heb je dit verhaal letterlijk doorbroken, afscheid van genomen.
 • Je voelt je opgelucht, niet meer gevangen, voelt dat je opties hebt.
 • Heb je een plan voor de komende tijd waar je graag je energie voor inzet.

Extra resultaat

 • Daarnaast ‘colletaral damage’ (of in dit geval, aanvullende voordelen) Hoe je kijkt naar dingen, oordeelt gaat veranderen: je ziet het niet meer automatisch als belemmeringen, maar kunt open kijken en zo meer kansen zien.
 • Hoe je iets kunt ontvangen, verandert; je kunt makkelijker ontvangen.
 • Je gaat een shift door, dat is op zich al intensief en doorwerkend.
 • Dit ga je ook merken in hoe je na het Doorbraaktraject kijkt naar en omgaat met thema’s die zich aandienen.
 • Veranderd er iets in jou, dan heeft dat invloed in de interactie met je omgeving; die verandert er ook mee!
 • En bottum line: Ervaar je ruimte, mogelijkheden, vrijheid, of dit allemaal tegelijk.

Kern van het probleem Ans weet met een enkel woord de lading van een oud verhaal 180 graden om te draaien, zodat ik weer verder kan. Door precies de goede vragen te stellen ontdekte ik zelf waar dat verhaal vandaan kwam. 
En vooral door te benoemen wat er tussen de regels door niet gezegd werd, raakte ze bij mij de kern van mijn probleem. 
Een probleem is niet het goede woord, maar ik weet even geen betere. Daarvoor moet je echt bij Ans zijn.

Kunstenares, moeder en ‘ergens in de 50’

Het juiste moment

Wil jij ook jouw verhaal Doorbreken en ruimte, vrijheid en ontspanning voelen? Maak dan een afspraak voor dit Doorbraaktraject bij mij! ans@studiosprankel.info Ik stuur je dan een korte vragenlijst zodat we samen kunnen kijken of je er inderdaad nu aan toe bent. Soms komt het voor dat er nog net even iets anders mag gebeuren. Dat koppel ik je dan terug in het voorgesprek. We gaan niet onnodig jouw geld en onze energie ergens insteken!!

Inhoud

Dit doen we bij het Doorbraaktraject:

Na voorbereiding (ik geef thuisopdrachten ter voorbereiding) gaan we tijdens de uiteindelijke Doorbraaksessie de tijd nemen. Dan gaan we diep. Dan wordt er geshift. Klanten zitten soms nog wel een uur na het gesprek stil op hun stoel.

Voor die doorbraaksessie vraag ik je daarom minstens 2,5 uur vrij te plannen in je agenda. Meestal hebben wij samen die hele tijd niet nodig. Maar het is fijn als je niet direct tot de orde van de dag terug hoeft.

Het is daarom belangrijk ook de paar dagen erna extra water te drinken om losgekomen afvalstoffen te helpen afvoeren.

Weer echt contact Wat bijzonder , dat een paar juist gekozen woorden zo’n verschil kunnen maken! Het voelt alsof er met die paar woorden ruimte is gekomen om weer echt contact te maken, en oprecht mee te leven met de ander zonder bezig te zijn met mezelf. En daarmee weer met meer plezier aanwezig zijn, mezelf zijn. En de woorden gebruiken als een mantra, helpt echt, ik voel me lichter. Het voelt goed vanuit mezelf en niet vanuit mijn hoofd, mijn gedachten.

Groet Natalie

Praktisch

 • Voorgesprek van 30 minuten via Zoom; samen aftasten of dit nu precies is wat jij nodig hebt (ik stuur je van te voren een vragenlijst). Gaan we niet onnodig elkaars tijd en jouw geld besteden als je er nog niet aan toe blijkt. Ik geef je in dat geval aan wat ik denk dat eerst nog nodig is. Daarbij geef ik aan wat ik kan doen of verwijs je door. Dit voorgesprek is gratis.
 • Intakegesprek on-line waarbij je ook al opdrachten krijgt die je doet voordat je de Doorbraaksessie hebt
 • Doorbraaksessie (tijdstip in overleg) on-line Reken hier 2,5 uur voor (die tijd hebben we waarschijnlijk niet samen nodig. Maar mensen zitten soms nog een uur na de sessie voor zich uit te staren en bij te komen)
 • Bij de Doorbraaksessie bespreken we ook wat een fijn stappenplan voor je is om daarna je leven van binnen naar buiten te gaan leven.
 • 2x on-line nagesprek via Zoom

Meer reviews

Dit is wat anderen vonden van werken met mij:

Het verhaal is daadwerkelijk veranderd! Een vriendin wees mij op de E-cursus “Grip op energie’ van Ans Rozendal en na die drie weken voelde ik dat ik nog wel meer te ont-dekken had.Ik legde contact met Ans en samen keken we of dit het juiste moment was, we konden meteen even voelen of we een klik hadden om samen te werken. Door de maatregelen rondom Corona zou het hele proces via beeldbellen gaan. Na een voorbereiding met huiswerk; een intensieve intake en een nog intensievere doorbraaksessie, zijn er zaken ge-herschikt voor mij. Het verhaal is daadwerkelijk veranderd. Of alles nu is opgelost? Dat niet. Ik mag het nog meer naar binnen leven, want wéten is één ding…Ans zette zich neer als een betrouwbare, bevlogen, enthousiaste, invoelende en opgewekte coach, die mij met informatie, inzichten, opdrachten en oefeningen meenam op reis. Het voelde veilig, vertrouwd en ik voelde me gehoord, gezien en gekend. (Bovendien, ik vond het een feestje om wat betreft sensitiviteit zo begrepen en herkend te worden!) Wat wil een mens nog meer? Aanrader! Ester Douma – Bruijgoms www.koesterrutten.nl

Vol vertrouwen bewegen richting toekomst Ik vond het zeer waardevol, met name ook hoe Ans het traject heeft opgebouwd. Concreet en efficiënt. De sessies via het beeldscherm heb ik als heel helpend ervaren. In korte tijd weet Ans de diepte in te gaan. Het voelde meteen vertrouwd om dit met haar samen aan te gaan.
Het samenkomen in haar studio was afwisselend met gesprekken, visualisaties en schrijf/tekenopdrachten.
Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Terugkijkend is dit een essentieel moment geweest in het proces waar ik (nog steeds) in zit en wat na een tijd van stilstand, angst en onzekerheid weer vol vertrouwen begint te bewegen richting toekomst. Een stap verder in mijn zelfonderzoek en bewustzijnsontwikkeling
Ik zou het zeker aanraden aan mensen die betekenis willen en durven halen uit hun leven.
( Maaike, 39 jaar, richtingzoekend in haar missie)

Helderheid en inzichten De sessies bij Ans hebben me veel helderheid gegeven. Wat ik heel fijn vond, was dat ze me liet voelen wat voor mij belangrijk is. Vaak kunnen we het niet goed onder woorden brengen, maar voelen we heel goed of iets klopt of niet. Ze liet me voelen welk woord aandacht wilde en wat dat woord voor mij betekende. Van daaruit hebben we gekeken of de dingen die ik vond/vind waar zijn of dat ik die vanuit mijn hoofd heb bedacht. Niet kijken naar wat waar is vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. Dit heeft me veel helderheid en verrassende inzichten gegeven waar ik nu zelf verder mee kan. Dank je wel Ans! (Marleen Beckhuijs)

Ben jij toe aan een grote shift; regel voor jezelf jouw Doorbraaktraject. Investering is 795 euro ex BTW.

(Meerdere keren vragen klanten of ik nog een stukje mee op wil lopen na de Doorbraakdag. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een traject van 5 x. Je krijgt korting als je beide binnen 2 maanden na elkaar afneemt.)

Mail me om kennis te maken: ans@studiosprankel.info Dit kennismakingsgesprek duurt max 30 minuten en is gratis. Je hoeft je vraag nog niet helemaal helder te hebben, daar help ik je dan bij als je dat wilt/nodig is.

(PS twijfel de twijfel, eng om een afspraak zelfs gratis ter kennismaking te maken? mail me dan je worstelwoord. Kun je alvast kennismaken met mijn expertise.)

#update Ik faciliteer dit vanaf juni 2022 op basis van Dana (vrije gift). Lees hier over onderaan de pagina over Fundament