eindelijk de diepte in

Coaching

Het ging telkens nèt niet diep genoeg: de laag waar het echt om gaat, heb je telkens nog niet te pakken gehad.

En nu is het daar tijd voor. Ook spannend, dus je zoekt iemand die je het vertrouwen kan geven eindelijk de diepte in te gaan, zonder dat je helemaal uit elkaar valt en je de stukken bij elkaar moet rapen.

Lees hieronder verder om te kijken wanneer wij een goede match zouden zijn. 

Aantal sessies in overleg

0 jr
ondernemer
50
artikelen, webinars, podcasts

Omdat een coach je sneller verder brengt

Ook al weet je veel, heb je ervaring en kún je al van alles; toch lukt het soms even niet. Of gaat het te langzaam, is het stroperig alles alleen te doen. Een coach brengt je sneller verder! 

dit bied ik

Waarom met mij werken

Direct naar de kern

Kort en krachtig loods ik je rechtreeks naar de kern. Jouw kern! 

Toegangspoort

Ik zie de autentieke jij en help je dit te ontsluiten. Dan ga je stappen zetten die precies bij jou passen!

Vriendelijk en vertrouwd

Ik ben oordeelloos de spacehouder voor wat zich aandient bij jou.

Ik help je verstaan waar je onbewust op vastloopt, zodat je ontspannen stappen kunt zetten

wat gaan we doen

Stap voor stap

We beginnen met te kijken waar je nu staat. Wat je vraag is en wat je als ‘gedoe’ ervaart.

Vervolgens gaan we kijken naar wat er al is in jou; je sterke punten, wat minder ontwikkeld is.

Dan gaan we een effectief plan opstellen om de komende tijd op in te zetten; haalbare stappen. Vooral stappen die passen bij jouw essentie!

Naast praktisch tools en tips die we tijdens de sessies doen, geef ik adviezen mee om thuis mee verder te gaan.

Wat je moet weten

Praktisch

We spreken samen af hoeveel sessies voor jou nu wenselijk zijn. Daarna verlengen kan altijd. Of een incheckmoment na bv 3 maanden; dit gaat in overleg.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten. Dit spreken we in overleg af.

De sessies vinden in princpe online plaats, via zoom. Veel mensen houden van ‘live’ afspreken. Mijn ervaring is dat het vaak zelfs toevoegd dat we online de sessies doen! Je hoeft niet meer na alle indrukken het verkeer in, geen tijd kwijt met reizen. En we hebben hyperfocus door minder afleiding.

Je kunt via onderstaande button een moment inplannen om samen af te stemmen wat je verlangt aan coaching, waar je tegen aan loopt en bespreken samen of ik nu die coach voor jou ben.

Dit is een (gratis) gesprek van 30 minuten, je krijgt een zoomlink. Check je spam als je niets ontvangt!

Anderen gingen je voor

Reviews

Ester
Ester
Lees verder
Ik legde contact met Ans en samen keken we of dit het juiste moment was, we konden meteen even voelen of we een klik hadden om samen te werken. Na een voorbereiding met huiswerk; een intensieve intake en een nog intensievere doorbraaksessie, zijn er zaken ge-herschikt voor mij. Het verhaal is daadwerkelijk veranderd. Of alles nu is opgelost? Dat niet. Ik mag het nog meer naar binnen leven, want wéten is één ding... Ans zette zich neer als een betrouwbare, bevlogen, enthousiaste, invoelende en opgewekte coach, die mij met informatie, inzichten, opdrachten en oefeningen meenam op reis. Het voelde veilig, vertrouwd en ik voelde me gehoord, gezien en gekend. Het was een feestje om qua sensitiviteit zo gezien en begrepen te worden. Tsja, wat wil een mens nog meer? Aanrader!
Nathalie
Lees verder
Dat een paar juist gekozen woorden zo'n verschil kunnen maken! Het voelt alsof er ruimte is gekomen weer echt contact te maken (...) met meer plezier aanwezig zijn. Mezelf zijn.
Brenda
Brenda
Lees verder
Niet kijken naar wat waar is vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. De sessies bij Ans hebben me veel helderheid gegeven. Wat ik heel fijn vond, was dat ze me liet voelen wat voor mij belangrijk is. Vaak kunnen we het niet goed onder woorden brengen, maar voelen we heel goed of iets klopt of niet. Ze liet me voelen welk woord aandacht wilde en wat dat woord voor mij betekende. Van daaruit hebben we gekeken of de dingen die ik vond/vind waar zijn of dat ik die vanuit mijn hoofd heb bedacht. Niet kijken naar wat waar is vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. Dit heeft me veel helderheid en verrassende inzichten gegeven waar ik nu zelf verder mee kan. Dank je wel Ans!
Arianne
ArianneDiepgaand proces
Lees verder
"Ik was heel verrast wat voor effect het benoemen en ´ontmantelen´ van dat ene worstelwoord bij me had. Ik wist niet wat een ontlading dit kon geven en heb voor mezelf ontdekt dat dit inderdaad nog verweven zit in allerlei andere zaken en worstelwoorden. Het heeft voor mij een proces in gang gezet dat ik niet meer kon/kan tegenhouden. Ik voelde me de dagen nadien loodzwaar, moe, leeg en alsof ik ganse nacht gehuild had. En ik voelde zo´n intens verdriet. Ik ben echt geschrokken van mezelf. Wat zo verborgen zat, werd nu in het licht gebracht. Ook al voelde het niet fijn, toch weet ik dat het nodig was dat ik hierdoor heen ging en dat het nadien bevrijdend is. Dus van harte dankjewel!"

Ook tijdelijk iemand aan je zij

ben je Klaar in je eentje te struggelen