Business Breakthrough

Voor missie onderneemsters!

Ik voel de laatste tijd dat juist bij mensen die al veel klanten hebben (de zogenaamde missie-ondernemers) waar het (licht) nu niet stroomt ik mijn ‘ding’ mag doen.

Je zou kunnen zeggen; ik ondersteun het verhogen van de trilling op aarde door jpu als missie ondernemers te ondersteunen jouw licht (weer) te laten schijnen.

Zodat je zelfbewust, stralend, de stappen zet om jouw doelgroep weer te dienen!

Het is zo nodig dat juist jij die al langer (of korter, of nog gaan starten) bezig bent als missie onderneemster, je doelgroep helder hebt, al klanten hebt wellicht, weer loskomt als je vast bent gelopen.

Het is zo belangrijk dat zij hun werk, hun missie kunnen blijven uitvoeren om hun klanten, de mensen om hen heen ook te blijven voeden, bij schijnen.

Ik merk dat deze missie-ondernemers ook nog heel vaak tegen dingen aanlopen en te lang alleen doormodderen.
Omdat ze allerlei overtuigingen hebben dat ze het allemaal alleen horen te doen.
Alles al horen te weten.
Dat bij de loodgieter eigenlijk de kraan niet hoort te lekken…

Als ik hun verhalen zie, lees, dan roert er zich iets in mij.
Dan wordt mijn missie aangeraakt.
Met heel mijn wezen wil ik uitreiken om te ondersteunen dat jij door die worsteling heen komt, zodat jij jouw werk weer kan gaan doen.

Het is tijd voor een nieuw verhaal! Het is tijd om jouw thing 2 do in je bedrijf neer te zetten.

Je mag hulp vragen, ondersteund worden door iemand die er anders tegenaan kijkt.
Omdat je inziet dat je samen sneller verder kan komen dan tijden lang alleen te blijven worstelen.
Omdat het de kwaliteit van die ander (in dit geval mij) is om in no-time helderheid te geven over wat het is waar je nu eigenlijk op vastloopt.
Omdat het je inkomen kost als je te lang uit flow blijft.
Omdat het je eigenwaarde en zelfvertrouwen kost als zo’n periode te lang voortduurt.
Omdat je kiest dat je met een team meer kunt neerzetten. Dus naast een administratief ondersteuner, je huisarts en de schoorsteenveger en wellicht nog een VA – ieder zijn eigen ding –  jij je beter kunt concentreren op JOUW taak, op JOUW MISSIE. En is een sparringspartner, iemand die jouw kort en krachtig door je blokkade heen naar het volgende niveau helpt ook zo ontzettend waarde toevoegend!

Daarom heb ik een nieuw aanbod gecreëerd; De Business Breaktrough voor missie-ondernemers!

Kort en krachtig naar de kern waar jij in je bedrijf op vastloopt, zodat je SAMEN MET MIJ dit kunt doorbreken en jij weer verder kunt met jouw prachtige missie!

Je doet het wel zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!p

Je gaat hiermee jouw bedrijfsverhaal schrijven; jouw bedrijfsverhaal; jouw missie vertaalt naar jouw bedrijf en hoe je dit handen en voeten geeft.

We gaan jouw rode draad vastpakken en zo uitrollen dat jij en jouw missie volledig tot hun recht komt in jouw bedrijf. Zodat je het uitdraagt vanuit vertrouwen. Vanuit ‘dit is wat ik te doen heb!’

Ruis gaat dan wegvallen. Je voelt sneller wat je wel of niet gaat doen.

Je kunt heldere doelen voor jezelf formuleren, voelt dat ze kloppen!

Zo kunnen werken is zo fijn! Dan valt veel onzekerheid weg.

Inhoud business breaktrough voor missie ondernemers

 • Voorgesprek van 30 minuten via Zoom; samen aftasten of dit voor jou geschikt is (ik stuur je van te voren een vragenlijst)
 • Intakegesprek on-line waarbij je ook al opdrachten krijgt die je doet voordat je naar mijn praktijk komt voor het VIPdagdeel
 • VIPdagdeel (4 uur van 9.30 – 13.30 uur) op mijn praktijk in De Hoeve (zuid Friesland). We doen ook onderdelen van de dag in de heerlijke ruime tuin onder de grote beuk (laarzen mee 😉 ! –> Nu tijdens Corona dus niet. Ook dit gedeelte doen we on-line.
 • Inclusief zalige verzorging voor de innerlijke mens van het type ‘ik voel me in de watten gelegd’. –> Ook dit wordt lastig tijdens Corona/thuiswerken. Dus zelf je favoriete thee of koffie erbij nemen. Ik heb de prijs hier ook op aangepast.
 • 2x on-line nagesprek via Zoom

Na deze Business Breaktrhough:

 • zie je precies voor je op je netvlies wat jouw missie is
 • voel je je helemaal in  jezelf en je missie
 • heb je helemaal helder wat jij daarmee gaat doen
 • welke doelgroep jij precies gaat helpen hiermee
 • welke doelen jij voor de komende tijd stelt
 • een aanzet voor stappenplan voor de komende tijd
 • hiermee voel je je daadkrachtig
 • weet je helder wat te doen
 • heb je fysiek, concreet iets in handen voor de momenten dat je weer zou kunnen twijfelen

Investering 525 euro (excl BTW)

Is dit wat jij en je bedrijf nodig hebben; mail me dan voor de telefonische kennismaking ans@studiosprankel.info

Dit is wat anderen vonden van werken met mij:

Maaike, 39 jaar, richtingzoekend in haar missie:

Ik vond het zeer waardevol, met name ook hoe Ans het traject heeft opgebouwd. Concreet en efficiënt. De sessies via het beeldscherm heb ik als heel helpend ervaren. In korte tijd weet Ans de diepte in te gaan. Het voelde meteen vertrouwd om dit met haar samen aan te gaan.
Het samenkomen in haar studio was afwisselend met gesprekken, visualisaties en schrijf/tekenopdrachten.
Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Terugkijkend is dit een essentieel moment geweest in het proces waar ik (nog steeds) in zit en wat na een tijd van stilstand, angst en onzekerheid weer vol vertrouwen begint te bewegen richting toekomst. Een stap verder in mijn zelfonderzoek en bewustzijnsontwikkeling
Ik zou het zeker aanraden aan mensen die betekenis willen en durven halen uit hun leven.

Ilse de Boer, Schrijf- & marketingcoach bij bewustwoording.nl

Ans heeft de gave om aan te voelen wat er diep van binnen bij jou speelt. Waar je nog mee worstelt. En waar je nog tegenaan loopt. En dat niet alleen: ze weet dit ook nog heel goed te benoemen en te verwoorden (met alle liefde en wijsheid). Ze heeft mij dan ook een paar prachtige eyeopeners gegeven, waar ik echt mee verder kon. Dank lieve Ans!

Gerda, Time-outcoach

Ans heeft me geholpen mijn missie en werkzaamheden concreet samen te vatten in 1 woord. Dit geeft zoveel helderheid en richting. Telkens kan ik daarmee kiezen wat ik juist wel, of niet te doen heb.

Mail me wanneer deze Business Breakthrough voor missie ondernemers precies is wat jij nu nodig hebt ans@studiosprankel.info