Business Breakthrough

Als jij je missie niet leeft en tot uiting brengt via je bedrijf, dan bereik jij ook niet de mensen die juist jou zo nodig hebben!

Als het jou niet lukt jouw waarde te herkennen, erkennen en te vertalen in een product (waarmee jij jouw klanten zo ontzettend verder kan helpen, verlicht, aanzet) dan is het wel heel moeilijk succes met je missie te ervaren.

Het begint bij jou! Jij mag zakken. Ontspannen. Helemaal IN jezelf. Daar kun je contact maken met jeZelf (je hogere zelf), je missie, je doelgroep!, je diensten en producten die je kunt vormgeven. Maar er zit nog iets tussen, zodat je er nu geen contact mee kunt maken. Of niet structureel.

En dat ‘wat er tussen zit’ sja, had je daar maar helderheid over. Dan wordt het grijpbaarder, en kun je er wellicht iets aan veranderen. Maar nu is het nog zo onbewust, waarom je moeite hebt met zichtbaarheid. Weet, voel je je waarde nog niet zo, dus hoe kun je dan de juiste waarden hangen aan je producten en diensten??? Trouwens, wie zit er eigenlijk op je te wachten, want… je ‘maillijst’ is nog maar heueuueuel klein immers??

Of ben jij al een paar jaar bezig en merk je dat je een drempel over mag? Dat er iets vastzit, iets waardoor je je tegengehouden voelt de volgende stap te maken. Dat er een oud patroon terug lijkt te komen, terwijl je dacht dat je daar al genoeg innerlijk werk op had gedaan?

Ik voel de laatste tijd dat juist bij mensen (de zogenaamde missie-ondernemers) waar het (licht) nu niet stroomt ik mijn ‘ding’ mag doen.

Je zou kunnen zeggen; ik ondersteun het verhogen van de trilling op aarde door jou als missie onderneemster te ondersteunen jouw licht (weer) te laten schijnen.

Zodat je zelfbewust, stralend, de stappen zet om jouw doelgroep weer te dienen!

Het is zo nodig dat juist jij die al langer (of korter, of nog gaan starten) bezig bent als missie onderneemster, je doelgroep helder hebt, al klanten hebt wellicht, weer loskomt als je vast bent gelopen.

Het is zo belangrijk dat jij je werk, je missie kan blijven uitvoeren om je klanten, de mensen om je heen ook te blijven voeden, bij schijnen.

Ik merk dat deze missie-ondernemers ook nog heel vaak tegen dingen aanlopen en te lang alleen doormodderen.
Omdat ze allerlei overtuigingen hebben dat ze het allemaal alleen horen te doen.
Alles al horen te weten.
Dat bij de loodgieter eigenlijk de kraan niet hoort te lekken…

Als ik hun verhalen zie, lees, dan roert er zich iets in mij.
Dan wordt mijn missie aangeraakt.
Met heel mijn wezen wil ik uitreiken om te ondersteunen dat jij door die worsteling heen komt, zodat jij jouw werk weer kan gaan doen.

Het is tijd voor een nieuw verhaal! Het is tijd om jouw thing 2 do in je bedrijf neer te zetten.

Je mag hulp vragen, ondersteund worden door iemand die er anders tegenaan kijkt.
Omdat je inziet dat je samen sneller verder kan komen dan tijden lang alleen te blijven worstelen.
Omdat het de kwaliteit van die ander (in dit geval mij) is om in no-time helderheid te geven over wat het is waar je nu eigenlijk op vastloopt.
Omdat het je inkomen kost als je te lang uit flow blijft.
Omdat het je eigenwaarde en zelfvertrouwen kost als zo’n periode te lang voortduurt.
Omdat je kiest dat je met een team meer kunt neerzetten. Dus naast een administratief ondersteuner, je huisarts en de schoorsteenveger en wellicht nog een VA – ieder zijn eigen ding –  jij je beter kunt concentreren op JOUW taak, op JOUW MISSIE. En is een sparringspartner, iemand die jouw kort en krachtig door je blokkade heen naar het volgende niveau helpt ook zo ontzettend waarde toevoegend!

Daarom heb ik een dit aanbod gecreëerd; De Business Breaktrough voor missie-onderneemsters!

Kort en krachtig naar de kern waar jij in je bedrijf op vastloopt, zodat je SAMEN MET MIJ dit kunt doorbreken en jij weer verder kunt met jouw prachtige missie!

Je doet het wel zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Je gaat hiermee jouw bedrijfsverhaal schrijven; jouw bedrijfsverhaal; jouw missie vertaalt naar jouw bedrijf en hoe je dit handen en voeten geeft.

We gaan jouw rode draad vastpakken en zo uitrollen dat jij en jouw missie volledig tot hun recht komt in jouw bedrijf. Zodat je het uitdraagt vanuit vertrouwen. Vanuit ‘dit is wat ik te doen heb!’

Ruis gaat dan wegvallen. Je voelt sneller wat je wel of niet gaat doen.

Je kunt heldere doelen voor jezelf formuleren, voelt dat ze kloppen!

Zo kunnen werken is zo fijn! Dan valt veel onzekerheid weg.

Inhoud business breaktrough voor missie ondernemers

 • Voorgesprek van 30 minuten via Zoom; samen aftasten of dit voor jou geschikt is (ik stuur je van te voren een vragenlijst)
 • Intakegesprek on-line waarbij je ook al opdrachten krijgt die je doet voordat je naar mijn praktijk komt voor het VIPdagdeel
 • VIPdagdeel (4 uur van 9.30 – 13.30 uur) op mijn praktijk in De Hoeve (zuid Friesland). We doen ook onderdelen van de dag in de heerlijke ruime tuin onder de grote beuk (laarzen mee 😉 !
 • Inclusief zalige verzorging voor de innerlijke mens van het type ‘ik voel me in de watten gelegd’.
 • 2x on-line nagesprek via Zoom

Na deze Business Breakthrough:

 • zie je precies voor je op je netvlies wat jouw missie is
 • voel je je helemaal in jezelf en je missie
 • heb je helemaal helder wat jij daarmee gaat doen
 • welke doelgroep jij precies gaat helpen hiermee
 • welke doelen jij voor de komende tijd stelt
 • een aanzet voor stappenplan voor de komende tijd
 • hiermee voel je je daadkrachtig
 • weet je helder wat te doen
 • heb je fysiek, concreet iets in handen voor de momenten dat je weer zou kunnen twijfelen

Wie ben jij?
-> Een (aanstaande) missie onderneemster. Je weet van jezelf dat je veel hoog sensitieve kenmerken hebt. En hebt hier al eea over gelezen en geleerd hoe hier mee om te gaan (zo niet, check dan mijn Grip op je energie! aanbod).

-> Je voelt dat je iets te doen hebt in deze wereld. Het lukt je nog niet goed dit ‘vast te pakken’, zelfs al heb je al een tijdje je eigen coachingspraktijk of vraag je al geld voor je diensten/producten die je nu nog mondjes maat en weinig gestructureerd aanbiedt. Je hebt je missie nog niet echt helder. Laat staan dat je je al helemaal hebt verbonden met die missie; je voelt het wel, maar is nog niet verankerd in je lijf.

-> Je merkt dat je stappen zet, maar na 1 stap vooruit je er bij wijze van spreke weer 2 achteruit zet. Allerlei dingen die je niet echt kunt benoemen en waar je je niet echt van bewust bent nog, maken dat je je tegengehouden voelt. Dat het nog niet echt tot waskom komt. Toch kun je ook niet NIET je missie leven, ontdekken, willen vormgeven.

-> Ik help je helderheid te krijgen op deze onbewuste ‘dingen’ die nu nog maken dat je je inhoudt, dat je die stappen weer terugzet, dat je niet voluit gaat! Het is zo belangrijk dat jij je missie gaat leven! Omdat je daarmee weer andere mensen laat zien, raakt, beweegt. Dus als jij niet je missie leeft (via je werk) ben jij niet blij, maar heb je ook geen impact op anderen.

-> Je weet door dit alles ook niet goed je waarde, wat jij te brengen hebt. Het voelt alsof je dan dus geen waarde te brengen hebt, het lukt je immers ook niet inkomsten hiermee te genereren. (Zo jammer als je zo denkt, zo niet wat bijdraagt!!!)

Investering 897 euro (excl BTW) Ja dat is een pittig bedrag. Als je dit investeert GA jij je leven WEL vormgeven in samenhang met je missie en dit uitdragen via je bedrijf. Jij krijgt dan meer klanten. En klanten die jou betalen naar waarde. Dat is ook wat jij wilt! Dus jij gaat dit bedrag terugverdienen! En meer!

Is dit wat jij en je bedrijf nodig hebben; mail me dan voor de telefonische kennismaking ans@studiosprankel.info

Dit is wat anderen vonden van werken met mij:

Duidelijker weten waar ik mij aan wil verbinden

De Doorbraaksessie die ik kortgeleden bij Ans had ervaarde ik als ontspannen en tegelijk intens. Ik voelde mij verbonden met haar door de manier op ze het gesprek faciliteerde, middels vragen, aandachtig luisteren en reflectie. Hierdoor voelde ik mij gehoord en op mijn gemak. Juist dat vond ik belangrijk omdat het gesprek mij inhoudelijk emotioneel raakte en één en ander in mij losmaakte. Ans’ aanwezigheid en aandacht hielp mij die emoties te reguleren en dichter bij mijzelf te komen. Sinds de sessie merk ik dat ik duidelijker zie waar ik voor sta en met wie of wat ik mij wel of niet wil verbinden, mijn tijd en aandacht wil schenken en waarin ik wil investeren. (Mireille, ZP’er en moeder)

Voelen en benoemen, zodat ik verder kan

Ans heeft de gave om aan te voelen wat er diep van binnen bij jou speelt. Waar je nog mee worstelt. En waar je nog tegenaan loopt. En dat niet alleen: ze weet dit ook nog heel goed te benoemen en te verwoorden (met alle liefde en wijsheid). Ze heeft mij dan ook een paar prachtige eyeopeners gegeven, waar ik echt mee verder kon. Dank lieve Ans! ( Ilse de Boer, Schrijf- & marketingcoach bij bewustwoording.nl)

Helderheid en richting

Ans heeft me geholpen mijn missie en werkzaamheden concreet samen te vatten in 1 woord. Dit geeft zoveel helderheid en richting. Telkens kan ik daarmee kiezen wat ik juist wel, of niet te doen heb. (Gerda,Time-outcoach en inmiddels oma)

Mail me wanneer deze Business Breakthrough voor missie onderneemsters precies is wat jij nu nodig hebt ans@studiosprankel.info