Gelukt

Het werkboek is naar je onderweg, dit duurt een paar minuten. Ondertussen wil ik je graag nog iets meegeven: als jij tot mijn doelgroep behoort, dan ben je een onderneemster die zo ongeveer vanuit haar tenen voelt dat ze iets heeft bij te dragen om de wereld een stukje mooier en lichter te maken. Jij wilt hélpen! De grootste overeenkomst bij al deze prachtige mensen is dat ze voelers zijn; zeer sensitief afgestelde vrouwen. Hoog sensitief, hoog gevoelig, hoog bewust; welke naam je er ook aan geeft; hier herken jij je in.

Juist voor deze mensen is het zo ontzettend belangrijk dat je bewust omgaat met deze ‘voelcapaciteit’; dat je leert begrenzen, energie en emoties van anderen leert loslaten, dat je goed voelt of je in contact staat én kunt blijven met jezelf. Dat je aan het eind van een sessie met een klant weet wat je kunt doen om los te laten en terug te komen bij jezelf.

Ik merk heel vaak dat kennis en vaardigheden hierover NIET aanwezig is. Met als gevolg vermoeidheid, leeglopen, slechter wordend zelfbeeld (ik zou toch beter moeten kunnen). En dat je uiteindelijk minder mensen kunt helpen, omdat je er simpelweg niet de energie, tijd en ruimte voor hebt omdat je te overspoeld bent; je moet te veel bijkomen van het helpen van anderen.

Daarom wil ik iedere sensitieve ‘voeler’ aanraden hier zelfzorg op te doen. Dagelijks, meerdere keren per dag. Dit hoeft niet lang te duren of moeilijk te zijn. Ik leg je graag uit hoe je dit simpel, snel en effectief doet.

In 3 weken leer jij grip krijgen op jouw energie door diverse tips en tools.

Training 3 weken Grip op je energie.
Niet voor €77, maar voor slechts €27!

Je ontvangt gedurende 3 weken om de paar dagen een mail met oefeningen, tips die je éénmalig leert en de rest van je leven kunt toepassen.

Dat gaat je gegarandeerd meer energie opleveren! Kun je eens uitrekenen hoeveel meer jij kunt betekenen voor anderen.

Dat dit uiteindelijk gunstig is voor je bedrijfssaldo als jij meer mensen kunt helpen, hoef ik je niet uit te leggen…

Let op: Als je deze pagina wegklikt, vervalt de korting! Nu is deze training van 3 weken te bestellen voor 27 euro, dit aanbod komt nergens op mijn pagina terug!

Omdat deze aanbieding nog zo nieuw is, moeten we de betaallink nog aanmaken. Stuur me daarom een mail met code grip27. Dan maak ik voor je in orde.

ans@ansrozendal.nl

 

Ans Rozendal

Mentor innerlijk werk en Woordfluisteraar